Невероятни гръцки вечери с лайф бузуки ще се развихвят с пълна сила в пловдивското заведение Raffy Bar & Gelatо Trakiq през любимия на всички месец март. 

Музикалната програма стартира още този петък (06.02), когато ще звучи хаус музика, а отговорен за доброто настроение ще бъде диджей Dido Оne.

Кулминацията обаче идва в събота, на един от най-хубавите български празници Тодоровден (07.02), когато популярна звезда от южната ни съседка ще събере всички ценители на гръцката музика. Става въпрос за гласовитата Християна Лоизу, която ще е сред специалните гости на Raffy Bar & Gelatо Trakiq този месец. 

Ангелският глас Християна Лоизу вдига гръцко парти в Пловдив през декември

Победителката от X Factor обещава едно изпълнено с емоции и хубава музика LIVE гръцко парти, както за пловдивчани, така и за всички свои сънародници, които учат и живеят в града на седемте тепета. 

Края на месец март отново ще бъде изпълнен с емоции по гръцки, защото именно тогава Raffy Bar & Gelatо Trakiq приготвя най-доброто таверна парти в града. Забавлението е гарантирано заедно с гръцкия певец Андреас и бузуки бенд, които заедно ще подгреят достатъчно атмосферата за една незабравима вечер. Датата е 26.03. (четвъртък), а вашата резервация може да направите на телефон: 088 355 5589.

Андреас прави все по-убедителни стъпки на музикалната сцена у нас и вече може да се похвали с поредица от дуети с български звезди. Завършил консерваторията у нас и останал, за да покорява родния музикален небосклон, Андреас има за гърба си не една и две успешни колаборации с изпълнителки от поп фолк жанра. Сред тях са Джена, Соня Немска, Кали, Люси и други.

Досущ като в южната ни съседка, всички посетители ще се насладят на най-хитовите гръцки ритми, а майсторите на сиртакито ще могат да покажат своите умения на дансинга. 

Това са само част от изненадите, които Raffy Bar & Gelatо Trakiq готви през месец март. Богатата музикална програма ще носи истинска наслада за слуха и гарантира неповторими преживяване за клиентите на заведението. 

На 13 март партито ще бъде ретро, а зад пулта отново ще застане диджей Dido One. Ден по-късно, на 15 март, посетителите на Raffy Bar & Gelatо Trakiq ще имат възможността да се насладят на изпълненията на талантливите Славена Родинова, позната от музикалното реалити Х Factor и Michael Bozev. 

Седмица след това, на 20 март (петък), всички избрали за прекарат вечерта си в Raffy Bar & Gelatо Trakiq ще се забавляват в ритъма на най-известните български поп хитове, а в събота (21.02) на сцената с прекрасни изпълнения на живо ще се изявят Emanuela & Svetlio. 

За финал на месец март, на 27.03 (петък) зад пулта ще застане диджей Dido One с тематична вечер на хаус музиката, а в събота (28.03.) на сцената ще излезе Таня Тингарова с виртуозни изпълнения на цигулка. Момичето е доказателство за млад талант, постигнал успех извън границите на България. 

Пловдивчанка покори Емирствата, свири за шейхове и принцеси

Raffy Bar & Gelatо Trakiq е идеалното място, където да отпразнувате своите специални поводи или просто да прекарате една приятна среща заедно с приятели. Заведението залага на уютна и стилна обстановка, разнообразно меню, обилни порции, приятелско обслужване и достъпни цени.

 

Спонсорирана публикация.