Принцесата на Пловдив Таня Тимонова посрещна своя 30-годишен юбилей заобиколена от много приятели, а неотлъчно до нея бе съпругът й - бившият халф на Ботев Тодор Тимонов, с прякор Лимона. 

Рожденият ден, който бе досущ като сватба, се състоя преди дни в ресторанта на хотел "Марица". 

Бившата носителка на титлата "Мис Пловдив" посрещна най-близките си хора и успя да се щракне със всеки от тях на специално подготвена за празника стена с наспис "Happy Birthday Tania Timonova". Огромни балони, описващи числото 30, допълнително внасяха разкош в обстановката. 

Женската половина от гостите беше облечена като за модно дефиле! Всяка една от дамите заложи на черен тоалет, какъвто беше и дрескодът на събитието. 

Отличаваща се от всички останали бе единствено рожденичката, която избра дълга сребриста рокля с дълбока цепка за големия ден.

Нейният съпруг и малкият им син също добавиха сив цвят като акцент в облеклото си и не пропуснаха да се щракнат в елегантна снимка. "Моето всичко, благодаря ви, че ви има!" - написа щастливата Таня.

Гръцко, сръбско и най-големите хитове на сезона звучаха до малките часове на нощта. Някои от гостите грабнаха микрофона и показаха завидни гласови умения, а други обраха овациите с майсторлък в танците. 

 Несъмнено обаче кулминацията на вечерта бе музиканта Добрин Господинов, който поздрави всички присисъстващи с виртуозно изпълнение на гайда, а около него се изви кръшно хоро.

Стилното събитие се превърна в незабравим спомен за всички и най-вече за Принцесата на Пловдив.