Робърт де Ниро се раздели със съпругата си, съобщават световните медии. 75-годишният актьор и 63-годишната Грейс Хайтауър се разделят след 21 години заедно и две деца - момче на 20 и момиче на 6. Все още не са известни причините за края на отношенията им, както и кой от двамата е взел решение, че е време за раздяла. Медиите обаче разпространиха информацията, че двамата не живеят заедно от известно време.

Припомняме ви, че това не е първият път, когато двойката се е разделяла. Само две години след сватбата си, а именно през 1999 година, Робърт де Ниро подава молба за развод, но двамата не само че така и не се развеждат официално, но и подновяват брачните си обети през 2004 година.

И актьорът, и съпругата му избягват да коментират семейния си живот, но пък за сметка на това открито говорят за състоянието на сина си Елиът, който според думите на звездната двойка развива аутизъм в резултат на ваксина, пише woman.bg. "Детето ми се промени буквално за една вечер след ваксинация", призна Грейс миналата година по време на интервю.

Това е втори брак за известния актьор. Преди да мине под венчилото с Грейс Хайтауър той е женен в продължение на 12 години за Даян Абът, от която също има две деца. Преди да се ожени за Даян има връзка с Туки Смит, от която също има две деца.