Половинката на Тото от „Скандау“ Кристин Петринска даде коментар за изтеклото голо видео на рапъра, което преди няколко дни бе изтрито от мрежата.

В краткото клипче се вижда как изпълнителят се самозадоволява, като в момента цензуриран скрийншот от видеото циркулира все още онлайн.

Кристин реши да отговори на десетките й Instagram последователи, интересуващи се от реакцията й, пише Trud.bg.

„Как приемаш клипа и снимката с неприлично съдържание (18+) на Тото“, пита я потребител, на което тя дава дълъг и подробен отговор:

„За какъв пример ми говорите, бе хора? Да не би Тото да е качил клипа публично, за да дава пример с това? Смятам, че човекът, който го пусна и всички, които го разпространяват са тези, които се излагат, смятам, че именно те дават лошия пример. Лош пример за това как човек да бъде злобен, да не използва грам акъла си, как да злепоставя и наранява друг човек. Такива клипчета и снимки хората си пращат масово. Колко от вас са го правили със своя приятел или приятелка? Клипът е бил предназначен за конкретен човек. А да, да не забравяме и, че Тото също е ЧОВЕК и е имал гаджета, взаимоотношения и флиртове“, пише Кристин.

Тя допълва още, че провокативното клипче тя приема като пореден път хейтърите да скарат двойката или да омаловажат постиженията на Тото.