Тази вечер в Bushido Club ще се състои дългоочакваната премиера на дуетната песен на неповторимата Галена и „Краля на поп фолка” Азис. Всички посетители ще имат възможността да чуят песента за пръв път точно в най-горещата точка на Пловдив Bushido Club, част от комплекса 7POINTS.

Съвсем наскоро изпълнителите се завърнаха от американското им турне, на което са стартирали плановете за създаването на първото им дуетно парче, което със сигурност ще се превърне в тотален хит, съдейки че е сътворен от най-добрите в жанра.

Менторката от „Гласът на България” ще изпълни най-големите си хитове, като „Сто живота”, „Ти не си за мен”, „Къде беше ти”, „Скандал” и много други.

Този петък и събота разбиващо DJ парти в Bushido Club ще подпали кръвта на всички. Много музика, наздравици и парти атмосфера са гарантирано удоволствие през вечерта.

С наближаването на декемврийските празници, всеки от нас търси мястото, в което да прекара тези мигове с любимите хора незабравимо. Можете да разчитате на Bushido Club, част от комплекса 7POINTS, защото там вашето фирмено или частно парти ще бъде незабравимо.

В комплекс 7POINTS работи пунктът за антигенни тестове. Той e отворен всеки ден от 19:00 часа. Там бързо и лесно посетителите на 7POINTS, които нямат зелен сертификат, ще могат да направят антигенен тест и в рамките на кратък срок да получат резултатите си. В четвъртък, петък и събота клубът плаща тестовете за посетителите на Bushido Club.

Всички обекти в комплекса работят при спазване на наложените мерки и със 100% ваксиниран персонал.

Направете вашата резервация на телефонен номер: 0876 444 999