Една от най-разпознаваемите групи на българската музикална сцена идва в Пловдив. Талантливите музиканти от „Camino Band“, които са популярни със своите разнообразни изпълнения и въздействаща енергия на живо, ще зарадват публиката с уникален микс от поп, рок и любими евъргрийни в Piano bar Allurе.

„Camino Band“ е бенд с дългогодишна история, като тяхната кариера започва преди години. Още от самото начало те печелят сърцата на своите почитатели с качествени изпълнения и хитов репертоар. На 12-ти и 13-ти октомври на сцената на пиано бара ще се качат талантливите певици Нора Караиванова и Веселина Попова, които придобиха популярност след участието им в един от най-успешните музикални формати у нас.

Освен техните блестящи вокални умения, членовете на „Camino Band" са известни с въздействащите инструментали и топлия си контакт с публиката, което гарантира невероятно изживяване за всеки присъстващ.

Групата свири и пее в най-популярния пиано бар в столицата, като стана известна не само с перфектното изпълнение на класически рок хитове, но и с умението си да адаптира песни от различни жанрове, правейки концертите изключително разнообразни и динамични.

Припомняме, че Piano bar Allure в Пловдив отвори врати преди дни, като предлага въздействаща обстановка, отлична акустика и идеална сцена за изявите различни групи и изпълнители,

Ако сте любители на жива музика и обичате качествени концерти, не пропускайте тази уникална възможност да се насладите на изпълненията на „Camino Band“ в Piano bar Allure. Вратите отварят в 22:00 часа, резервациите се пазят до 23:30, а най-хубавата част естествено е в полунощ, когато "Camino Band" ще излязат на сцената на пиано бара.