"На всички млади момичета, които решават да гонят красотата, мога само да кажа... изчакайте, времето е пред вас и това, което днес не харесвате, може да се окаже най-големият ви чар някой ден! Освен това с една част от тялото, далеч не се изчерпват качествата на един човек" - написа в социалните мрежи половинката на актьора Башар Рахал. 

Повод за съвета на Райна Караянева към всички млади дами стана поредна опериция на носа, която е претърпяла в името на красотата.

"Много хора ме попитаха на база снимки и истории дали не живея в миналото. Не, живея си в настоящето, но не ви трябваше да го гледате. А имам такъв запас от несподелени сторита и снимки, че моментът беше идеален. За да не изпадам в мелодраматзми, искам да благодаря, че успях да оправи щетите, които си причиних с прибързани решения в тинейджърски години. Пътят е дълъг, още не сме го извървяли докрай. Радвам се, че специалистите, на които се доверих успяха във време на затворени граници, да се погрижат за мен тук." - пише още Райна Караянева с благодарности към лекарите, оперирали носа й. 

Според слухове, красавицата до момента се е подложила на ринопластика 12 пъти. Жената на Башар се е оперирала малко преди въвеждане на извънредното положение у нас по повод разпространението на коронавирус. Бързо се е възстановила от хирургическата намеса. При последната операция на Караянева се наложило присаждане на хрущял от ребро.