В навечерието на Световното по футбол гидът Check in Plovdiv и TrafficNews.bg показаха на читателите си част от заведенията, в които запалянковците могат да се забавляват и да гледат мачовете на видеостени и големи ТВ екрани. Поради огромният интерес и множество запитвания, продължаваме темата с още клубове и ресторанти, които са се подготвили сериозно за футболната фиеста, която продължава до 15 юли.  

CLUB W

Футболните запалянковци ще могат да се насладят на играта на своите фаворити в Сlub W. Заведението е приготвило голяма стена, където ще се излъчват всички мачове.

Коктейл-бар “БАЧИ”

Коктейл-бар Бачи ще позиционира огромна стена, а специално за запалянковците ще има специални промоции. Нямам по-приятно от студен коктейл, приятна обстановка и футбол.

РЕСТОРАНТ ЕФИР 100

В градината на ресторант Ефир 100  също можете да гледате мачовете от първенството на голям екран. В комбинация с морски дарове и добре охладено вино, пловдивчани могат да се насладят на спортното събитие.

Destiny Coffee Bar

Още едно място, от което може да гледате футболните мачове е Destiny Coffee Bar. Няколко плазми и видео стена ще позволят на клиентите да се насладят на игрите. Прохлада, студена бира и още изненади от кухнята са приготвили от тракийското заведение.

Ресторант Марбея 

Чаша ароматно вино винаги е хубав завършек на деня, особено ако е споделена в приятна компания и любимия спорт. В ресторант Марбея ще имате възможност да гледате всички мачове от Монидал 2018, в компанията на невероятните вина и вкусните предложения от богатото меню!

Морадо

Три плазми и голяма стена ще посрещат гостите си club Morado. Клиентите ще имат възможност да проследят първенството както на терасата на заведението, така и на първия етаж.

 

Ноте Ди Вино 

Доказан с времето, ресторант Note Di Vino няма да пропусне Световното първенство. С огромен екран и стилна обстановка, заведението ще приюти клиентите си, любители на спортното преживяване.

Ресторант Марс

Култовият ресторант Марс винаги е в крак с футболните срещи. От дни заведението се подготвя за най-запалените запалянковци. Ресторант Марс е приготвил видео стена за градината си, както и плазми за вътрешната част. Всеки фен ще бъде приятно изненадан както от кухнята, така и от цялата атмосфера.

Монро

На телевизионни екрани ще вървят мачовете от Световното и в – както в прохладния двор, така и в закритата част на заведението.

Мартини бар

В прохладната градина на Martini bar също ще бъде позиционирана стена, на която запалянковците ще имат възможност да проследят всеки един мач през следващия месец.

Емементо бар 

Любимото място на не малко пловдивчани също ще приюти феновете на футбола. Те ще зарадват клиентите си с три плазми и голям екран. Ако не ви се нрави жегата, то може да се насладите на мачовете на трите телевизори вътре.  

Ресторант Айсберг

Рибният ресторант Айсберг в Кючук Париж несъмнено ще се пренесе на стадионите в Русия с две големи плазми в прохладната си градина. С бира и морски деликатес, феновете ще проследят всеки гол и всяка ситуация през следващия месец.

Южен Полъх

Не с една, а с цели две видео стени, ресторант Южен Полъж до автогара Юг, ще посреща всеки, запалянко, предпочел вкусна храна и студено питие. Веригата ресторанти е подготвила специално за клиентите си удобство, за да проследят мондиала.  

Ескада бар

В приятната градина на Ескада също ще може да се насладите на Световното първенство. През следващия месец заведението е подготвило промоции за всички запалянковци. В градината ще бъде позициониран екран, на който може да се проследи и най-малкия детайл.

Ресторант Торо Гранде

От днес, казват, светът бил футбол. От днес и Торо Гранде ще е футбол. На 6 метровия екран в градината клиентите могат да  подкрепят любимия си отбор с вкусни ястия и студена бира.

Пловдивските заведения готови за Световното! Вижте част от тях, където ви очакват видеостениОт утре светът е футбол!