От утре светът е футбол! Запалянковците вече са заредили хладилниците с бира и с нетърпение очакват срещите на любимите си отбори. Ако обаче съпргата или приятелката ви не е голям фен на футбола, тя може и да не посрещне с възторг възможността да прекарате четири часа залепени за телевизора, подвиквайки "Шшшш, я по тихо! Изтървах гола заради теб!" Другата възможност е да се съберет с приятели в заведение, където да споделите футболните емоции. Сайтът Check in Plovdiv препоръчва няколко  места под тепетата, където собствениците на ресторанти и клубове са се подготвили за световното и ви очакват.  Вижте къде в четвъртък следобед ще разпънат видеостените, за да можете през целия месец да се наслаждавате на най-мащабното събитие в света на футбола.

Porky’s

Мястото с най-доброто барбекю в града се грижи за футболните запалянковци като разполага два проектора – и в градината и във вътрешната част на заведението. Комбинирайте неустоимите барбекю специалитети с оглушителна подкрепа за футболния си фаворит.

 

Broadway Club

В прохладната градина на Бродуей в ЖК „Тракия“ срещу училище „Димитър Матевски“ също можете да гледате мачовете от първенството на голям екран. Ако пък ви е прекалено горещо и  предпочитате вледеняваща бира в климатизирания салон на заведението, на разположение вътре са няколко телевизора, на които да следите спортните събития.  

 

Рок бар Безистенъ

От 14 юни на телевизионни екрани ще вървят мачовете от Световното и в Безистенъ – както в прохладния двор, така и в закритата част на заведението. Непринудена обстановка, обилно количество бира и спортни страсти ви очакват в рок бара.

 

Family

Едно от любимите заведения в Кършияка, ресторант Фемили на ул. „Стефан Ботев“ 23 също се е подготвил за футболното първенство – за най-големите запалянковци е налице проектор. 

 

Amore Pizza Restaurant

Няма спор, че мачовете вървят най-добре с пица и бира. Тази перфектна комбинация ще намерите в пицария Аморе на ул. „Недялка Шилева“ 4 (комплекс Гербера в ЖК „Тракия“). Вашата компания очакват една видеостена и два 50-инчови телевизора. 

 

Бирария Йегерхоф

Най-добрата жива бира в Пловдив ще се лее във футболните дни в бирария Йегерхоф. Освен новите беседки в градината, на разположение на гостите са както проектор, така и няколко телевизионни екрана. 

 

Avenue Bar & Dinner

Фен зона ще бъде изградена в Avenue bar & dinner на бул. „Княгиня Мария Луиза“ по време на световното първенство по футбол. Във фен зоната ще има две видеостени с размер 4 на 3 метра, на които ще се излъчват всички мачове от световното в Русия. За всички гости ще има много изненади, промоции и игри с награди. 

 

L Garden

В бившия White Bar, понастоящем L Garden (на бул. „Руски“ до хотел „Лайпциг“), организират събитие по повод откриването на Световното, което ще можете да гледате на телевизионни  екрани на 14.06. от 17:00 часа. Организаторите обещават и изненадващи специални промоции.