Модният фотограф Мануела Стаменова от Пловдив посрещна своя 30-годишен юбилей със специално парти, което имаше за цел да пресъздаде атмосфера с цялата изисканост и стил, характерни за Холивуд.

Бляскавото събитие бе озаглавено “Photoholic” и носеше тематика на филмова премиера. Всички гости бяха посрещнати още на входа с “clapboard” с техните имена и бяха удостоени със собствена роля в продукцията.

По червения килим на пловдивския ресторант Buda's един по един прииждаха най-близките приятели на рожденичката, като посрещането бе съпроводено с прекрасно изпълнение на цигулка от Виктор Самсонов, който е много талантлив музикант и утвърден модел. 

За преобразяването на помещението и за изящния декор се постараха няколко флористи и декоратори, а талантливата изпълнителка Донна се погрижи за доброто настроение на всички присъстващи.

Изненадите за Мануела от любимите й хора се сипеха безспирно през цялата вечер. Родителите й успяха да я разчувстват със специално лазерно шоу, а съпругът й Костадин я изненада с море от рози.

"Много съм щастлива, че всички поканени гости успяха да присъстват!" - сподели чаровната пловдивчанка. 

Дрес кодът на партито бе "стил и гламър", а Мануела Стаменова събра погледите с дълга сребриста рокля, като от дълбоката цепка на тоалета се показваха така модерните за сезона чизми. 

Коя е Мануела Стаменова?

Нейната страст е модата, а фотографията е нейният живот и призвание. Мануела Стаменова работи с голяма част от родните модни брандове. Дългите години, които прекарва в Лондон, където учи и живее, определено са се отразили на възприятието й за мода и стайлинг.  

Вдъхновяваща, интересна и различна, тя създава собствена марка – ,,Photoholic”, и желае да популяризира марката  в световен план. Красивата Мануела определя себе си като почитателка на винтидж стила и харесва характерния “British green” цвят, който присъства в по-голямата част от нейните съчетания.

Тя никога не излиза от вкъщи без настроение, а любимата й дреха от гардероба е Trench coat.

Като свой любим дизайнер пък определя Christopher Bailey.

Пловдивчанката с ангелски черти и неповторим стил вярва, че човек се учи всеки ден и че най-големите й успехи тепърва предстоят.