Плеймейтката и модел Жанета Осипова, която засне скандален клип в Съдебната палата и си навлече гнева на властта, съобщи, че "Всички обвинения ПАДАТ! Ние не сме най-циничното случващо се на “тази сцена”!". 

След като видеото плъзна в медийното пространство, Жанета Осипова побърза да направи коментар, с който да се защити. 

"А защо телевизиите не излъчиха призива ми да се обърне внимание на наистина наболелите и тежки проблеми в обществото, вместо да възроптаваме срещу артистите?! Та не сме ли ние -хората на изкуството част от народа и неговите интереси ?! Онзи народ, чиито глас не се чува, защото е забравил да говори..." - попита преди минути скандалната плеймейтка. 

Това не е първият път, в който блондинката се забърква в скандали или показва прелестите си. Повече от половината й публикувани снимки в Инстаграм не остават много на въображението. А на няколко от тях дори няма смисъл от такова, защото без грам срам Жанета застава чисто гола пред обектива. 

Припомняме, че във видеото са заснети разголени момичета, които танцуват на фона на емблематични съдебни символи. Клипът и снимките към него предизвикаха притеснение и в Агенцията за закрила на детето. Причината – кадри на момченце, което в ръцете си държи пистолет, готово да стреля. 

Кой е дал разрешението за снимки в Съдебната палата, каква е била сметката и знаел ли е председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов какво ще се снима – засега на тези въпроси отговор няма. 

Скандален клип: Полуголи жени с оръжия танцуват в Съдебна палатаКой е дал разрешението за снимки