Премиерата към видеото на най-новата песен на Pavell & Venci Venc‘ е вече факт. "Само да поискаш" изненада феновете на дуото със спиращи дъха нощни кадри, камили, стокаратов сексапил като комплимент в хотелската стая на изпълнителите и лъскави коли, които заковават вниманието още в първите секунди на видеото.

Кадрите са заснето за три дни в Дубай и носят усещане за безгрижност и безкраен купон в Меката на лукса. 

От Вирджиния Рекърдс“ споделиха, че рапърите по време на престоя си в Арабския свят спонтанно са сформирали агитка от фенове, която впоследствие са решили да застанат пред камерата с тях в красивата пустиня.

Сред локациите на „Само да поискаш“ е и вила на брега на Palm Jumeirah – най-големият изкуствен остров в света. Достъп до златистите плажове там имат само собствениците на имоти, сред които са холивудските знаменитости Анджелина Джоли и Брад Пит, Ким Кардашиян и Робърт Де Ниро. 

За по-малко от час видеото събра хиляди гледания, а изненаданите фенове не пропуснаха да похвалят звездите. 

"Определено клипа е конкурентен дори и за световния пазар. Много класна работа. Браво. А песничката е супер приятна и лежерна. Поздрави, момчета" и "Не мога да повярвам, че толкова добър видеоклип е български", бяха само част от многобройните положителни коментари на меломани. 
 

Както винаги, Pavell & Venci Venc‘ са автори на музиката и текста на „Само да поискаш“. Песента ще бъде включена във втория им албум, който предстои да излезе тази есен.