Едни от най-актуалните български музиканти Павел и Венци Венц отрекоха слуховете, че дуетът им се разпада. Двамата даже са категорични - повече от всякога продължават да работят заедно, като даже в момента подготвят втори албум. 

Освен засилената подготовка по новия албум, на момчетата им предстоят две премиери - клип към дуета с Любо Киров и още една премиера, която засега пазят в тайна.

Припомняме, че изминалата година беше една от най-вълнуващите и успешни за известното дуо. 

През декември Венци стана баща на момиченце, което носи красивото име Ауая. Младият татко не крие бащинските вълнения и често радва феновете си със семейни фотоси.

Въпреки, че е много зает с професионалните си ангажименти, той винаги успява да намери време за дъщеричката си - доколкото е правилно и здравословно, както казва самият той.

"Слагам я върху краката ми и си играем на хеликоптер. Това е едно от любимите й забавления, много се смее, когато го правим", разказа още Венци Венц пред life.dir.bg.

От почти година пък Павел може да се похвали с нова любов. Младият рапър, който няколко години беше с Михаела Филева, намерил нова тръпка в лицето на красавицата Кристина Нгуен.

"Всичко се случи изключително естествено и продължава да е такова и до ден-днешен. С Криси преди всичко сме истински приятели, които имат общи възгледи за живота и за мечтите", каза Павел пред life.dir.bg.

Павел и Венци вярват в истинската любов и са благодарни на музиката, която им дава възможност да споделят чрез творчеството си обичта към най-близките хора.

Фото кредит: Борислав Йосифов