Появиха се първи снимки от приказната сватба на дъщерята на бившия областен управител Венцислав Каймаканов - Натали Каймаканова и съпругът и Мартин Божаков. 

Кадрите от очарователното тържество бяха публикувани от булката в личния й профил и събраха стотици лайкове и многобройни коментари с пожелания от приятели и познати на младото семейство. 

На един от тях Натали Каймаканова е с баща си, заедно, с когото извървя пътя до брачния олтар под звуците на Менделсон.

Разбира се, най-вълнуващата част от специалния ден бе появата на булката! Натали се погрижи да бъде център на вниманието с цели две сватбени рокли, ушити по поръчка от популярен дизайнер. 

Кройката на изящните тоалети бе до земята, външният ѝ вид се допълваше от дълъг воал, а аксесоарът, който носеше, бе изящна тиара с бляскави камъни.

Изборът на облекло на младоженеца беше стилен черен костюм, бяла риза и папийонка. Шаферките също изглеждаха прекрасно, облечени в стилни рокли в тъмно зелен цвят.

Припомняме, че Натали и Мартин си казаха официално "ДА" в зала "ЕTRA HALL" в Пловдив, която бе декорирана като френско имение в края на 19 век, като цветовете избрани от домакините бяха зелено, екрю и старо злато.

Сватба- приказка за дъщерята на бившия областен Натали Каймаканова и любимия й МартинВасил Найденов, Преслава и Краси Радков държаха гостите на дансинга до сутринта

Гостите почти не успяха да седнат, тъй като на дансинга един след друг излизаха звездите Васил Найденов, Краси Радков и Преслава, както и дамите от квартет "Интро". 

Незабравимо бе и моминското парти на Натали Каймаканова, което продължи... цяла седмица! В отбора на булката бяха нейните приятелки, както и тези на майка й.

Няколко дни купонът се състоя на родното Черноморие, а след това се измести в специално наета за повода луксозна вила.

На моминското парти в бохо стил се преплитаха шик и нестандартност, а част от декорацията бяха пера, много дървени елементи и цветни възглавници.