Афтър партито в Planeta Payner by Onyx със звездите на "Пайнер" продължи до сутринта! Едни от най-популярните поп-фолк имена в България купонясваха като за последно, заедно със своите фенове от Пловдив. 

Малко след полунощ, в клуба се появиха царете на купона Теди Александрова, Борис Дали и Илиян - любимците на малки и големи.  Те се качиха заедно на сцената и спретнаха истински музикален тайфун, като изпълниха няколко от най-големите си хитове. 

Микрофона взе и ангелският глас на поп-фолка Деси Слава, която също се появи на афтър партито. Посетителите на Planeta Payner by Onyx буквално изпаднаха в екстаз след нейните изпълнения и бурно аплодираха гласовитата певица. 

В късните часове погледите събраха Мария и гримьорът Цецо Андреев, които показаха завидни танцови възможности, а за шоуто допринесе половинката на диджей Дамян и родна пловдивчанка - Ваня, която пя за неуморните фолк маниаци в Planeta Payner by Onyx.

Към големия купон, по повод 18-тия рожден ден на телевизия Планета, се присъединиха и новите попълнения на музикална компания "Пайнер" - Таня Маринова, която също е представителка на пловдивския отбор изпълнители и е известна в музикалните среди с големите си гласови възможности.

В дискотеката бе забелязана и Ивета Костова, която също се изяви на сцената. Тя е известна с участието си в музикалното шоу ”Гласът на България”, а фенове я определят като новата Емилия. 

Припомняме, че преди афтър партито в Planeta Payner by Onyx, поп-фолкът празнува в гръцкия ресторант Elea. Гости на кулинарното бижу на мегакомплекса 5POINTS бяха Цветелина Янева, Мария, Деси Слава, Тони Стораро и синът му Емрах, както и собственикът на музикална компания Пайнер - г-н Митко Димитров. 

Поп-фолкът празнува в ресторант Elea, партито продължава в Planeta Payner Club by OnyxГости на комплекс 5POINTS в Пловдив са Цветелина Янева, Мария, Тони Стораро, Деси Слава и собственикът на Пайнер Митко Димитров