Този петък и събота в Bushido Club ще има спиращо дъха парти на тема “Spirit of the Geishas”. Страстите ще се разгорещят в най-вървежната точка на Пловдив с помощта на невероятния балет на Bushido Club, част от комплекса 7POINTS.

Клубът очаква смелите самураи за една разбиваща нощ с най-актуалните музикални хитове, ексцентрично шоу, висококачествен алкохол и отлично обслужване.

В комплекс 7points работи пунктът за антигенни тестове. Той e отворен всеки ден от 19:00 часа. Там бързо и лесно посетителите на 7points, които нямат зелен сертификат, ще могат да направят антигенен тест и в рамките на кратък срок да получат резултатите си. В четвъртък, петък и събота клубът плаща тестовете за посетителите на Bushido club.

Направете вашата резервация на телефонен номер: 0876 444 999

Всички обекти в комплекса работят при спазване на наложените мерки и със 100% ваксиниран персонал. 

На 8 декември, разбиващо парти в Club Bushido ще подпали кръвта на всички студенти, а и не само. Много музика, наздравици и парти атмосфера са гарантирано удоволствие през вечерта.

С наближаването на декемврийските празници, всеки от нас търси мястото, в което да прекара тези мигове с любимите хора незабравимо. Можете да разчитате на Bushido Club, част от комплекса 7POINTS, защото там вашето фирмено или частно парти ще бъде незабравимо.