Откриването на нов ресторант винаги предизвиква вълнение сред любителите на кулинарните изкушения, а в рамките само на месец в Пловдив това е на път да се случи за втори път. След огромния интерес, с който бе посрещната популярната верига „Djanam Steak House” , сега пловдивчани очакват старта на другата известна кулинарна дестинация - "La Opera". В петък, на 24 септември ресторантът ще посрещне първите си гости. А там ги очаква истинска кулинарна рапсодия. 

9 готвачи от прочути ресторанти в Истанбул пристигат в Пловдив, за да превърнат кухнята на "La Opera" в "репетиционна".  "Оркестърът" ще предложи изтънчени вариации на тема "морска кухня". Прясно уловена риба от Черно и Средиземно море, екзотични морски дарове, свежи салати , пикантни разядки и дъхав хляб са само част от менюто на новия ресторант. 

„La Оpera” и „Djanam Steak House” са два от популярните бранда на групата, която управлява най-посещаваните ресторанти и клубове в столицата и по Черноморието и в чието портфолио са  „Theatro live club” и „Gotham club”.  Двете нови локации в „7 POINTS” са избрани от  столичани след сериозно проучване, като критериите са били  висок рейтинг, добра локация, бърза връзка с нощни клубове и разбира се, удобно място за паркиране.

Голяма част от пловдивските бохеми вече се "разписаха" в „Djanam Steak House” , а най- нетърпеливите вече са си направили резервации за петък. 

Ресторантите работят при спазване на всички противоепидемични мерки със 100% ваксиниран персонал. 

Телефонът за резервации е 087 659 5959.