В Пловдив вече започнаха резервациите за абитуриентски балове 2020, а родители и абитуриенти все по обстойно проучват местата в града, където да отбележат подобаващо специалния ден. 

През тази година се наблюдава и нова мода сред зрелостниците - вместо хотелски ресторант, те предпочитат да наемат луксозна зала за общо парти.

Именно такава е най-новата зала за събития Etra Hall под тепетата, която предлага страхотни оферти за абитуриентската вечер. 

Залата е модерна, функционална и предлага вариант за станалите традиционни изпращания на абитуриенти с парти „ПРИЯТЕЛИ”, в което близки приятели или съученици – зрелостници празнуват заедно със семействата си.

Според организаторите, вариантът е доста по-бюджетен от наемането на ресторант, а опциите за тематично или нестандартно парти са несравнимо повече. 

За да си спестите притесненията и какафонията през месец май, не оставяйте нещатата за последния момент и започнете с подготовката за бляскавата вечер още от сега!

Разположена в мегакомплекса 5POINTS, луксозната зала Etra Hall гарантира приятни емоции, много добро обслужване и подобаващото отпразнуване на завършването на един етап от живота.

Храната е един от най-важните детайли за празника, а красивата украса е задължителна за доброто настроение. Etra Hall предлага всичко необходимо за вашия специален ден - много изненади, богати софри и напитки, разнообразни предложение за празнична украса, програма, подаръци, промоции и каквото още може да изникне в ума ви. 

За доброто ви настроение, пък ще се погрижи професионален диджей, който разполага с богат плейлист от прекрасна музика от всички краища на Балканите и света.

Etra Hall притежава неповторима визия и дух, благодарение, на които се превръща и в подходящо място за заснемането на така важната за всеки абитуриент професионална фотосесия, с която да увековечи моментите на щастие с кадри, заснети сред приказни декори. 

Подарете си красиви спомени с най-близките хора и мигове на щастие в Etra Hall, за да помните този така специален ден дълго време и с усмивка. Радвайте се и празнувайте, а екипът от професионалистите ще се погрижи за всичко останало. 

Голямата зала за ивенти разполага с капацитет от 400 места, оборудвана със сцени, осветление, проектор 185 инча, машина за пушек, машина за конфети и пиро ефекти. Огромнен паркинг също е на разположение на гостите , които са с автомобили.

Близостта на нощните клубове  - W GardenBushido Club и Planeta Payner Club by Onyx прави мястото още по предпочитано от тазгодишните абитуриенти, предвид това, че могат да продължат с празненството до зори, заедно с любимите си изпълнители. 

Телефон за резервации: 087 651 1111

Вашата приказка! Зала за сватби и събития отваря врати в мегакомплекса 5POINTS