Докато навън е студено, вали дъжд, а COVID-19 се носи във въздуха, у дома е топло, уютно и най-доброто време да се върнем в едни от най-щастливите и безгрижни дни от живота си - тези, в които бяхме деца. 

Сега е времето, в което да извадим прашните албуми от шкафовете и да се потопим в света на спомени със стари снимки, припомняйки си забавни и съкровени моменти от изминалите години.

Кога ли, ако не по време на пандемия Инстаграм може да се превърне в албум на спомените, стари снимки. Кога ли, ако не докато сме социално изолирани, популярните личности ще заменят лъскавите фотосесии с такива, заснети преди 20-30 и повече години...

Всъщност, това е поредното предизвикателство, с което се предизвикаха един друг множество потребители в социалните мрежи, а примерът им последваха редица известни в България личности. 

В играта се включиха Николета Лозанова, Глория, Алисия, Гери-Никол и много други. Припомняме, че това е само едно от предизвикателствата заляли мрежата. Вече ви разказахме и за други такива като готвене вкъщи, грим за терасата, снимки без грим, разкрасявене у дома и какво ли още не. 

Ето и какви фотоси от старите ленти подбраха едни от най-популярните и следвани личности от бг хайлайфа:

Глория

Николета Лозанова

Преслава

Гери-Никол

 

Алисия

 

Лияна

 

Теди Велинова

 

Ивайла Бакалова

 

Ария