Снимка на Богдана Ражнатович, снаха на известната певица Цеца, събра куп комплименти в социалната мрежа Инстаграм. Причина за това е не красотата на момичето, която всички са забелязвали не веднъж, а перфектна и форма. 

Само два месеца след раждането, съпругата на Велко не се притеснява да позира по бански, тъй като е в топ форма, достойна за възхищение. 

На кадъра, брюнетката е с розов бански костюм половинки и вече няма и помен от качените килограми по време на бременността. 

Летният фотос попадна в полизрението на потребителите, тъй като бе споделен от дъщерята на Цеца - Анастасия Ражнатович. Причина за това е, че профила на Богдана е заключен, а хората, които я следват са доста оскъден брой - само близки нейни приятели. 

"Моята красавица! Кой може да каже, че е родила само преди 2 месеца?" - пише Анастасия, която също не отстъпва по чар и красота. 

Младата изпълнителка е наследила не само глас, но и красота от майка си Цеца Ражнатович и това си личи от снимките и клипчетата, които тя ежедневно пуска в мрежата. 

След пристигането на малкия Желко в семейство Разнатович, щастливите мигове нямат край! В допълнение към това са публикациите в профила на баба Цеца (47), която не крие радостта си заради времето, което прекарва с племенника си.

Синът й Велко (24), въпреки че е млад баща, е много отдаден на първородното си дете и това може да се види на снимките, които певицата публикува в Instagram. Те без съмнение смекчиха сърцата на много от нейните фенове. ...

Ето защо: