Наум Шопов и Теа Минкова кръстиха дъщеричката си Амая навръх големия български празник Кръстовден. Популярният актьор и половинката му организираха приказно тържество за 9-месечната принцеса, а снимки в мрежата сподели първо майката на Наум, а след това и самият той. 

„Принцеса Амая – кръстена!“ – написа Мариана Станишева в Инстаграм. Кръстница на детето стана близначката на Теа Минкова - Ая. 

Щастливата майка също публикува дълго послание в социалните мрежи, към което добави поредица кадри. 

"12.09 кръстницата Ая Минкова и християнката Амая! Толкова емоции в един ден, споделени с най-близките ни хора. Благодаря ви! Едно съвършено малко същество стана член на едно още по-голямо семейство!
Споделям с усмивка и част от емоциите по време на ритуала: Амая се опитваше да надпеее хора с плач. Ама много плач. През цялото време на майка ми и прилоша, та част от гостите се заеха с тази ситуация.. И за капак, отне известно време докато успеем да намерим кичурче коса на Амая, което да бъде отрязано." - споделя с последователите си Теа Минкова. 

В публикацията си тя споделя още, че е организирала сама цялото събитие, а с Наум са взели решението да съберат най-близките си хора в двора на кооперацията им. На случаен принцип в интернет намерила кетъринг фирма, която отдава шатри, столове, маси и посуда.