Най-привлекателното място за купон в Пловдив посреща Коледа с шумно парти. За незабравимата нощ на пловдивчани ще се погрижи култовата фолк звезда Кали, която ще бъде специалният музикален гост на Bushido Club

С хитовете си тя ще сложи подобаващо начало на празничните дни, а припомняйки си текста на едно от последните парчета, в което се пее "Айде наш'те, пийте, яжте! Може още, айде наш'те, дай на шеста, от фиеста на фиеста" няма и съмнение, че коледното парти ще бъде една незабравима емоция, която дълго ще се помни. 

Само ден по-късно, на 26 декември, на сцената в Bushido Club ще излезе уникалната Алисия, която освен с богата музикална програма със сигурност ще събере погледите и със сценичен тоалет, тъй като не случайно е обявена за една от модните икони на България. 

Коледната фиеста не свършва дотук, защото на 27-ми декември (петък) в Пловдив идва кралят на поп-фолка Азис, заедно със своя бенд. Точно на Стефановден, гласовитият певец ще се погрижи за множеството наздравици и усмивки на имениците, като обещава феноменална вечер, изпълнена с голяма доза еуфория и любими хитове.

Специален гост, в единствения по рода си Bushido Club, на 31 декември (Нова Година), пък ще бъде фолк звездата Джена. 

Входът за дискотеката на 31 декември ще бъде на цена от 20 лева, като е включен в куверта. Телефон за резервации: 087 644 4999.

Мегакомплексът 5POINTS подготвя още много изненади, щури купони и безсънни нощи!

Не пропускайте възможността да се пуснете по музикалната въртележка в W GardenBushido Club и Planeta Payner Club by Onyx  и да изживеете по неповторим начин новогодишната нощ. 

Емилия ще се срещне със своите почитатели от града на седемте тепета, за да им пожелае ЧНГ, защото ще излезе на сцената на Planeta Payner Club by Onyx. Певицата обещава щуро празнично парти, за което ще се говори дълго време след това. 

Любимецът на фенките на поп фолка посреща Коледа в ПловдивГалин ще пее за пловдивчани на 25 декември в Planeta Payner Club by Onyx

Лайф купонът на 31 декември в W Garden тази година ще бъде в ръцете на Ицо Хазарта - един от най-известните хип-хоп изпълнители у нас.

Спонсорирана публикация.