Любимецът на фенките на поп фолка - Галин ще посрещне Коледа в Пловдив. Звездният изпълнител ще пее за гостите на Planeta Payner Club by Onyx.

Очакванията са Галин, който традиционно прави горещи купони, да сътвори незабравимо коледно парти и за пореден път да разнежи сърцата на женската половина. 

Много изненади, хитове и страхотно настроение очакват клиентите на топ заведението разположено в мегакомплекса 5POINTS, който се превърна в най-привлекателното място за купон в града.

Нова година за 20 лева в Пловдив? Възможно е! Вижте къдеНа 31 декември фолк звездата Джена ще излезе под светлините на прожекторите в Bushido Club

Популярната поп-фолк изпълнителка Емилия също избра Пловдив. Тя ще гостува на Planeta Payner Club by Onyx на 31 декември, където ще посрещне новата 2020 година заедно с почитателите си от града на седемте тепета, като обещава нощ изпълнена с чудеса и много хитова музика. 

Певицата готви богата програма за клубната си изява под тепетата, като в нея ще бъдат включени най-големите хитове от репертоара й. 

Напоследък, Емилия показва интересни визии и облекла в официалната си страница и профил, с които определено печели точки и се радва на безброй комплименти от почитателите си. Пловдивчани и гости на града, избрали да купонясват в Planeta Payner Club by Onyx навярно вече се питат с какво ще се появи Емилия навръх Нова Година, а ние не се съмняваме, че тя ще изглежда неотразимо. 

Входът за дискотеката на 31 декември ще бъде на цена от 20 лева, като е включен в куверта. Телефон за резервации: 0877 777 999.

Спонсорирана публикация.