С разкошно парти бе отбелязано откриването на най-голямата зала за ивенти под тепетата - Etra Hall. На събитието, което се състоя снощи от 20:00 часа в мегакомплекса 5POINTS, се събраха най-добрите в сватбения бранш от Пловдив и България.

Фотографи, видеооператори, флористи, агенции, танцови формации, гримьори - всички, които имат отношение към сватбата и са заедно с младоженците в техния сватбен ден, за да създават с тях по-красиви спомени. 

Сред гостите бяха професионалният гримьор Красимира Петкова, Вержиния Ганчева, шеф Росен Чакъров, ръководилят на професионална танцова формация „Етноритъм” Милена Борисова и много други.

Част от официалното откриване станаха и много мениджъри на фирми и личности от пловдивския хайлайф. Гостите на Etra Hall останаха очаровани от най-голямата зала за събития в Пловдив, която определиха като портал към друга реалност.

Водещ на събитието бе един от най-популярните сватбени и парти диджей в страната - Иван Бончев, а за доброто настроение се погрижи гласовитата Маги Джанаварова, която огласи залата с няколко от своите хитове. 

Вечерта завърши с пищна заря, която освети небето над Пловдив и даде настроение за празничния месец декември. 

Etra Hall се е погрижила и за тези от вас, които не са успели да присъстват на откриването! Всеки желаещ ще има възможността да се докосне до разкоша и да разгледа изложението на приказни сватбени декори в три дни на отворените врати, което започва от днес и продължава до понеделник включително. 

На 23, 24 и 25 ноември от 10:00 до 20:00 часа може да посетите луксозната зала и да се запознаете с новите тенденции. Управителят и сватбен експерт Елена Драганова ще ви очаква, за да отговори на вашите въпроси.

Бъдещите младоженци ще разгледат актуалните тенденции за сватбени украси 2020, но изложението предлага и оригинални идеи за тези от вас, които подготвят лично или корпоративно тържество по различни поводи. 

И нека се върнем отново във вчерашната вечер. Всички гости бяха посрещнати с уелкъм дринк от плодово пенливо вино и кетъринг, включващ различни по вид хапки, сирена и екзотични плодове. Разбира се, не липсваха и сладки изкушения, дело на "Торти Нико", с които всички присъстващи доставиха наслада на вкусовите си рецептори.

Професионални снимки: Дарина Комитова

Масите бяха преобразена в различен стил, с цел да бъдат представени голяма част от декорите. Живи цветя внасяха ухание и свежест в залата, а романтичните декори бяха обагрени в цветовете пудра, лавандула, марсала, праскова, розово злато, бордо и много други.

Падащи цветя, невероятни арки, каляска, светещи дървета и райска градина събраха възхищението на гостите, които не пропуснаха да позират край тях за снимка. 

 

За първи път в Пловдив отвори врати място, което предлага всички услуги и компоненти за вашия специален ден, като цялостна организация, планиране, дизайн, декорация и други. Etra Hall разполага с капацитет от 400 места на подредба театър за семинари и предоставя функционалност за удобството за Вашия специален ден.

Най-новата зала за ивенти в Пловдив e оборудвана със сцени, осветление, проектор 185 инча, машина за тежък пушек, машина за конфети и пиро ефекти.

Голям безплатен паркинг, възможност за съдействие за настаняване в хотел и транспортни услуги осигуряват пълно удобство на клиентите.

Etra Hall е част от мегакомплекса 5POINTS - любимо място за забавление на пловдивчани и гости на града. На ръка разстояние са разположени популярните нощни клубове "Bushido Club""Planeta Payner club be Onyx" и "W Garden"

Etra Hall e най-новото и изящно бижу в короната на мегакомплекса 5POINTSС усет към детайлите и прецизни в подготовката сме готови да посрещнем всяко ваше желание, споделя управителят Елена Драганова

Спонсорирана публикация.