От скоро, градът на седемте тепета разполага с нова, модерна зала за сватбени тържества и събития. Проектирана да впечатли, Etra Hall ще ви предложи всичко, от което се нуждаете.

Изящната зала е позиционирана в мегакомплекса 5POINTS, разположен в непосредствена близост до парк "Лаута". Там се намират още и нощните клубове „BUSHIDO”, „Planeta Payner by ONYX”, W Garden и един от най- популярните гръцки ресторанти в града „Еlea”. 

Със стъклен дизайн и стил, взаимстван от приказките, Etra Hall разполага с капацитет от 300 седящи места, изискани маси и столове.
 
 
Залата предоставя функционалност и възможност за различна подредба, докато подсигурява удобството за Вашето събитие.
 
Най-бляскавата точка от мегакомплексът 5points.bg разполага и с отдел декор, който може да ви предложи богат избор от стилни, инересни и приказни декори, с които да създадете перфектната визия за Вашия специален ден.
 
 
 
Съвсем скоро предстои и изложение, на което всички бъдещи младоженци и мениджъри на фирми ще могат да разгледат и да се докоснат до красотата, за която говорим. Очаквайте избраните дати и задължително посетете Etra Hall - очарованието е гарантирано. 
 
" Любовта! Тя ме доведе до мястото, което имам и ценя! Любовта ме вдъхнови и ми помогна да намеря себе си и да покажа тази моя страна, с която помагам на двойките да изживеят своята мечтана сватба. Заех тази прекрасна позиция в Etra Hall, като показах качествата си, с които умея да правя хората щастливи. Аз съм упорита и не съм просто декоратора на тяхната сватба, а и подкрепата във всяка тяхна стъпка по пътя към очаквания с толкова трепети и вълнения ден! С усет към детайлите и прецизни в подготовката сме готови да посрещнем всяко ваше желание и можем да бъдем ангажирани за всякакви събития. Нашият опит е голям и можем да се справим с всяко предизвикателство. Ние сме на ваше разположение, за да обсъдим всички Ваши идеи и да направим Вашето събитие по начин, който задоволява и най-изтънчения вкус." - споделя управителят и известен декоратор Елена Драганова. 
 

Огромната зала за ивенти е идеалното място както за сватби, така и за рождени дни, фирмени събития, частни събития, бизнес презентации, тийм билдинги и семинари.

Залата разполага с изискана, собствена кухня! Храната се приготвя с много внимание и усет, от подбрани чисти и висококачествени продукти и подправки. Структурирано така, че да удовлетвори всеки вкус, менюто включва всякакви предложения от 3 до 5 степенно меню, както и различни видове кетъринг, хапки и сладки изкушения! 

Etra Hall e оборудвана със сцени, осветление, проектор 185 инча, машина за тежък пушек, машина за конфети и пиро ефекти.

Залата предлага и помощ при организацията за фото и видео услуги, диджей, бизнес етикет в обслужването, гост изпълнители, бенд, оркестър, квартет или трио, гайдари, ансамбъл, модерен балет или всякакъв вид програма.  

И още:

- Заря и огнено шоу;

- Кола с шофьор за вашето събитие;

- Парти бус за вашето моминско или ергенско парти;

- Сватбен консултант или организатор;

- Сватбен координатор;

- Ръчно изработени покани, менюта, табелки и аксесоари;

Да! Etra Hall разполага с най-високия клас на всички услуги и ви ги предоставя с най-голямо удоволствие!