Популярни хип-хоп изпълнители идват в Пловдив за студентския празник 8 декември. На сцената на Plovdiv Event Center ще се качат едни от най-актуалните рап изпълнители у нас, а именно FYRE, любимите на пловдивчани PG & DRINK, както и GOCATA.

В кратък срок FYRE се превърна в един от най-обичаните сред меломаните изпълнители в жанра му, а песните му се наредиха сред челните позиции в българските музикални класации. Видеоклиповете му в платформата Youtube имат милиони гледания, а траковете му се слушат както у нас, така и извън пределите на страната. Ще имате възможността да чуете и песните от най-новия албум на FYRE - „Откровението II“.

Пловдивчаните PG & DRINK, които  за отрицателно време успяха да пробият в рап средите и да се наложат като имена в жанра също ще допринесат за отличната атмосфера в Plovdiv Event Center с изпълненията на най-известните им хитове.

Рапърът GOCATA, както и диджеите THEO x TRENCH KID също ще бъдат в центъра на купона, а шоуто стартира в 20:00 часа.

Броят на билетите за събитието е ограничен, така че побързайте и направете своята резервация, за да отпразнувате студентския празник по най-добрия начин.

Билети онлайн: https://bit.ly/3EQ6lrp ; За резервация и информация по телефон: 087 928 8888

Впечатляващи събития в Plovdiv Event Center предстоят  и през целия месец, като още на 9 декември Papi Hans стартира турнето за албума си "12". Едно парти, в което освен, че ще можете да чуете любимите негови песни, така и да се запознаете с историята зад тях.

На 10 декември едно от най-силните партита в София идва и в Пловдив. „ТЪРСЯ СИ ГАДЖЕ” ще се проведе в центъра за събития под звуците на Dirty Rap, Sexy R&B и Nasty Trap ритми, а шоуто стартира в 22:30 часа.