През тази седмица едно от най-любимите заведения на пловдивчани ще гърми на макс с хитовете на известни имена от българската сцена. 

Голяма част от айляците на града вече тръпнат в очакване да се впуснат в приключението, наречено "W Club", и да дадат подобаващ старт на месец декември. 

Причина за доброто настроение обаче не са само хубавата обстановка и качествените напитки, но и любимите звезди на България, които всяка седмица гостуват на W Club.

Още днес в града на седемте тепета пристига талантливият рапър Боро Първи, който ще бъде специален гост на тематичното парти "Back2Black". Той обещава култова вечер, в която ще изстреля всичките си почитатели в облаците с най-големите хитове от репетоара си. 

Боро Първи не за първи път гостува на клуба и всяка негово участие е белязано от много незабравими емоции и голямо избухване до малките часове на вечерта. 

Рапърът е от Варненската школа и зад гърба си има цели пет албума. Познат е още с имената Boreau и Борис Абилити! Според феновете си той е един интересен персонаж и креативен артист. Продуцира и музика, което го изпраща отвъд ограниченията и етикетите.

Част от партито ще стане и диджей Джордж, а в клуба ще кънтят едни от най-големите хитове на варненския рапър като най-новото попълнение "Freestyle" и още "Да не питат", "Май ш се наложи", "За тва съм роден", "Изпусна си момента", "Чаай малко" и много други. 

Вечерта в четвъртък също няма да бъде за изпускане, защото в W Club идват страхотните Лъчо и Тото от група СкандаУ. От своя страна те обещават и този път да пренесат пловдивчани в друго измерение и заедно с тях да изпълнят най-обичаните песни от репертоара си.

Сигурно вече се досещате за култовите заглавия като: Хайвера, Кокаина, Без да пие, Чужди усмивки, Replay и още безброй от мега яките парчета на обичаното дуо.

В петък всички, които дойдат, ще имат шанса да видят дебют на сцената на W club! Това е един продукт,създаден, за да ви забавлява на макс, а артистите, които са вътре са изключително силни, като индивидуалнисти - DJ Ganx , V.I.K.O (Viktor Gurkov) - Emotion Dance и Dorian (Twisted Art).

Те ще представят BOUNCE TO THE FUTURE - История за група приятели, намерили баланса между миналото и бъдещето! Само на 7 декември ще имате възможността да се потопите в една история, изпълнена с дълбока емоция, динамичен ритъм и невероятни ефекти, от които несъмнено ще останете очаровани.

От клуба се подготвят подобаващо и за празника на студентите 8 декември. За доброто настроение, хитовата музика и незабравимите емоции ще се погрижат диджей C – Fusion и MC P, които ще слеят модерния електронен хаус с античния дух на града. 

Топ диджеят твърди, че никога не е повтарял трак на партитата си, а феновете му винаги за избухвали до малките часове на нощта.

C-Fusion обича града на тепетата и признава, че едни от най-добрите му партита са именно тук. А едни от най-красивите хора, които би поставил в положителната си колонка, са точно в W Club.

За покачване на адреналина ще се погрижат и уникалните W LADIES, които ще нажежат страстите в заведението.

Tанците и доброто настроение са гарантирани, затова слагайте новите дрехи и се пригответе за едни от най-добрите партита за сезона, само в W Club Пловдив.