Моника Валериева, която винаги е държала на лукса, спи в тузарски хотели и се храни по скъпи ресторанти шашна последователите си. 

Това се случи следствие на последните и публикации, от които става ясно, че е била на разходка в планината и дори е останала на нощува там. 

Тя се включи и на лайф видео, в което споделя, че е изморена от прехода и съвсем скоро ще остане без телефон, тъй като батерията и ще падне. Очаквано, въпреки по-ниските вече температури, плеймейтката не изневери на себе си и се пусна полу-гола, събирайки лайкове в Инстаграм. 

Най-интересното е, че Валериева не прекара нощта в меко легло, а в палатка! Вечерята и, пък се състоя от филии с лютеница и сирене, салата от домати и краставици, а за закуска - мекици. 

Последователите на сексапулната българка обаче са убедени, че Моника не е решила да става сериозна планинарка, а просто е последвала примера на други популярни имена у нас, които се впуснаха да изкачват върхове и да обикалят екопътеки. 

"Когато знаеш точно какво искаш, всеки ден ще се будиш с желание за живот", пише Моника към снимката си, заснета в палатката.