Миски и топ модели ще дефилират на подиума за звездното Прет-А-Порте 2019 в Пловдив. Събитието ще се проведе на 25 ноември от 19.30 часа в Гранд Хотел Пловдив и ще бъде със специалното участие на” Мис Вселена България”2018 – Габриела Топалова и топ моделите на Visages.

На подиума ще видим и „Мис България – Пловдив „ 2019 – Стелиана Иванова, която само преди дни взе участие в националния конкурс "Мис България" и стана втора подгласничка на победителката и ще представи страната ни на световния конкурс "Мис Земя" във Филипините.

Събитието Прет-А-Порте се провежда два пъти в годината по традиционния сезонен начин: пролет/лято и есен/зима.

Красавиците, които ще излязат под светлината на прожекторите ще представят модните колекции на Модна къща „Берна”, Стоян Радичев, Blink by Radi Lazarova, верига магазини „Seven Secinds”, Бутик „Lujo” и Paulin’s Friends”- Паулина Цветанова.

За грима и прическите на моделите пък ще се погрижи make-up артистът Антония Миткова от салон „Beauty Shop Hair Aesthetics”.

Прет -А- Порте е форма на представяне на фирмите производители и вносители (български  и  чужди), осигуряваща  поле  за  контакти  между  производител, търговец и потребител. Този начин на представяне  дава възможност за пряк контакт с клиента, както и имиджова и продуктова реклама чрез печатни и електронни национални медии.