Носителката на титлата Мис Пловдив 2017 Габриела Топалова успя да изживее емоции, които ще помни цял живот. Красавицата се впусна в 12-дневно абсолвентско приключение, заедно със своите колеги - български и сръбски студенти. 

Те сформираха невероятна група и заминаха на Средиземноморска екскурзия в Италия, Испания и Монако, съчетана с круизен преход. 

Абсолвентите имаха възможността да усетят романтичния дух на неповторимата Венеция, да опитат късмета си в Монте Карло, да почувстват красотата на очарователната Френска Ривиера и да стигнет до перлата на Каталуня – Барселона с автобус, а на връщане да плават с кораб от Барселона до вечния град – Рим…

"Цялото пътуване беше неспирен купон, комбиниран с посещение на най-култовите забележителности на всеки град. Вече дори замисляме следващата екскурзия" - споделя пред Trafficnews.bg Габриела Топалова. 

Чаровницата зарадва с куп снимки своите приятели и последователи, а текста към един от кадрите гласеше: "Сбъдна се: преди време хвърлих монета тук, във фонтана ди Треви с пожеланието да се върна отново! И ето ме сега, тук на едно от любимите ми места. Дали ще се случи пак?" - написа една от най-красивите пловдивчанки. 

Абсолвентското приключение бе съпътствано и от доза адреналин в развлекателния комплекс Port Aventura, който се намира в южната част на Барселона в град Салоу до Тарагона в Испания. Комплексът, който бил разширен няколко пъти след създаването си, в момента се състои от тематичен парк, воден парк, голф игрище и пет тематични хотели.

Порт Авентура Парк е една от основните атракции в Коста Дорада, най-посещавания увеселителен парк в Испания и шести в Европа.

Студентската "бригада" успя да се запознае отблизо и с невероятния испански дух, богатата култура, произведенията на най-известните художници и творенията на велики архитекти.