С много красота и блясък бе съпроводен конкурсът "Мис България - Пловдив 2019", а под светлините на прожекторите в клуб "Мегами" излезнаха едни от най-красивите пловдивчанки. 

18-годишната Стелияна Иванова, която в момента е ученичка в 11 клас, бе коронясана и стана стана най-красивата пловдивчанка за 2019 година. Синеоката красавица вече има редица успехи зад гърба си и успя да надвие в изключително оспорвана конкуренция още 14 хубавици на конкурса. 

Стелияна Иванова ще представи града ни на конкурса „Мис България”. Короната на новоизбраната мис беше предадена от Габриела Топалова – носителка на титлата „Мис България - Пловдив” 2017, която бе и водеща на бляскавото събитие. 

За нейна първа подгласничка бе избрана Венцислава Тафкова, a втора в класацията на журито остана Виктория Талева.

Претендентките дефилираха в три кръга – първи със спортно-елегантно облекло, втори с бански костюми и трети с официални рокли.

Гримьори и фризьори от цялата страна дойдоха в града на седемте тепета, за да се погрижат за перфектния външен вид на момичетата, като макиажа, на който заложиха бе лек, подчертаващ естествената красота на моделките. 

Красивите рокли, дело на известен дизайнер от Асеновград, пък бяха отбрани с актуалните за сезона цветове, в силует тип русалка и няколко А линии.

На празника на красотата участие взеха балет „Ера” и рапърите от група „Ъпсурд”, които се погрижиха за доброто настроение на всички присъстващи.

Как протече конкурсът "Мис България - Пловдив 2019" и какво споделиха пред камерата на Trafficnews.bg участничните вижте в следващото ВИДЕО:

Снимки: Румен Куртев