Тази събота в Пловдив пристига Милко Калайджиев, за да направи едно незабравимо парти в ресторант “La Opera”, част от комплекса 7POINTS. Изпълнителят е известен с умението да забавлява публиката и с многобройните хитове, които е създавал през годините. 

Милко е познат още и като откривател на най-успешните поп фолк певици, като Преслава, Галена, Джена, Анелия и други, които неведнъж са споделяли, че дължат голяма част от успеха си на него.

Вечерта в La Opera ще включва още автентични турски ястия, интересни салати, подбрани десерти и качествени алкохолни напитки, в съчетание с професионално обслужване и много приятни изживявания.

Направете вашата резервация на номер: 0876 59 59 59

На 3 декември, в петък, ще дадем старт на почивните дни в „La Opera” с жива музика на „Retro party”-то, изпълнена от невероятния бенд  „VESKO BAND”.

Този Никулден на 6 декември, в La Opera, сетивата ни ще се изострят от вкуса на апетитен шаран, като заведението предлага поръчка и доставка до вкъщи.

На 8 декември - студентския празник, La Opera ще се изпълни с гръцки ритми. Гост-изпълнител ще бъде Аристос Константину, а вечерта предвещава много танци и наздравици.

С наближаването на декемврийските празници, всеки от нас търси мястото, в което да прекара тези мигове с любимите хора незабравимо. Можете да разчитате на La Opera, част от комплекса 7POINTS, защото там вашето фирмено или частно парти ще бъде незабравимо.

Елегантният интериор, уникалните специалитети, приготвени от Шеф Емрах, хубавата музика, изпълнена изцяло на живо и доброто настроение, което винаги е гарантирано, прави мястото перфектен избор за отпразнуване на най-специалните моменти в живота.

Навръх Нова година за страхотното изкарване на посетителите ще се погрижи поп фолк певицата Бони. Новогодишната нощ в La Opera ще включва зашеметяващи ястия, съчетани с професионално обслужване и много приятни изживявания.

Освен внимателно персонално обслужване от висококвалифициран персонал, на разположение на всички посетители на обектите е и огромен безплатен паркинг. 

Клубове, ресторанти и култови нощни дискотеки са разположени на няколко крачки едни от други, което предоставя още по-голямо удобство на клиентите на комплекс 7POINTS, решили да прекарат новата година в La Opera или Djanam Steak House Plovidv.

Направете вашата резервация на номер: 0876 59 59 59