Тази вечер мегахитът „1000 пъти” ще звучи изцяло на живо за пръв път в Onyx club. Създателите на хита от „Коце бенд” се качват на сцената на клуба, за да изпълнят песента, превърнала се в тотален фаворит на всички купонджии.

Освен парчето, от което всички задръжки падат, в клуба ще звучат песните на актуалния изпълнител Антонио. Гарантиран купон и "ултра Бом-Бок" промоции очакват посетителите на вървежния клуб, намиращ се в сърцето на нощния живот - комплекс 7POINTS.

На 14 декември /вторник/, гост-изпълнител в Onyx club ще бъде талантливият Меди, който ще изпълни хитовите си парчета и ще направи едно незабравимо парти. Разнообразни напитки, актуална музика и отлично обслужване са само част от удоволствията на вечерта.

На 15 декември /сряда/, ви очаква „Вечер на новата българска музика”, която стартира в 23:00 ч., а след 02:00 ч. страстите ще се разгорещят с „Folk party”-то.

С наближаването на декемврийските празници, всеки от нас търси мястото, в което да прекара тези мигове с любимите хора незабравимо. Можете да разчитате на Onyx clubчаст от комплекса 7POINTS, защото там вашето фирмено или частно парти ще бъде незабравимо.

В комплекс 7points работи пунктът за антигенни тестове. Той e отворен всеки ден от 19:00 часа. Там бързо и лесно посетителите на 7points, които нямат зелен сертификат, ще могат да направят антигенен тест и в рамките на кратък срок да получат резултатите си. В четвъртък, петък и събота клубът плаща тестовете за посетителите на  Bushido .

Всички обекти в комплекса 7points - Bushido, Onyx, La Opera, Djanam Steak House и Etra Hall  работят при спазване на наложените мерки и със 100% ваксиниран персонал.

Посрещнете новата 2022 година в Onyx club, като направите резервация на телефон: 0877 777 999.