Фики Стораро направи голям фурор със снощното си представяне в осмия сезон на шоуто "Като две капки вода". Освен че стана големият победител на вечерта, синът на Тони Старора бе и фаворитът на Маги Халваджиян. 

Продуцента на няколко пъти го похвали и излезе на сцената с думите: “В това изпълнение на сцената видях целия стил на света – в тази песен, в балета, в костюмите, в грима и това момче, когато дойде при мен за първи път да си говорим, когато го поканих в шоуто, е едно от най-възпитаните момчета, които аз съм виждал.”

Участниците се преобразиха в първи образ по свой избор, а най-голямата изненада за журито и за публиката беше именно поп-фолк певецът на Пайнер, който заложи на образа на световната звезда Стиви Уондър.

“Много благодаря на целия екип на “Като две капки вода” за професионализма и за този грим. Мисля, че дадох всичко от себе си. Стиви Уондър е любимият ми артист, с него съм израснал и за мен е истинска чест да бъда в неговия образ, сподели развълнуваният Фики.

Най-много гласове от зрителския вот, обаче спечели Дара, която влезе в образа на световната сензация Били Айлиш и изпълни по изключителен начин хита "Bad guy". Поп певицата зае почетното второ място във финалното класиране, след Фики. 

Бурни аплодисменти събра и Антоан Петров-Анди, който впечатли всички в залата с въплъщението си като Слави Трифонов. 

За своята първа повява в шоуто GALIA избра образа на Мадона. JJ запя един от големите хитове на Джеймс Артър – Impossible. 

Маги Джанаварова се превърна в Кристина Агилера, Тото от "СкандаУ" се преобрази в друго „лошо момче“, грабвайки китарата и излъчването на Антонио Бандерас.

Димитър Маринов получи бурни аплодисменти с финото излъчване и силното присъствие на Франк Синатра, а за финал на вечерта Луна върна публиката в младите години на Лили Иванова с песента й „Панаири“.