На колко е равно една суперзвезда на музикалната сцена плюс един от най-популярните актьори? Отговорът е - звездна двойка в пълния й блясък в лицето на Кейти Пери и Орландо Блум.

Искрата между поп певицата и Карибския пират пламна на парти след церемонията по раздаването на наградите „Златен глобус“ през 2016 г., а поводът беше бърз танц. Малко след това двамата бяха уловени от зоркия поглед на папараците на концерт на Адел. Под звуците на тоталния хит Rolling In The Deep Кейти и Орландо запечатват първата си публична целувка, но след това отбягваха всички въпроси за връзката си.

Само десет дни по-късно двамата бяха забелязани и на романтична екскурзия до Хавай, където уплътниха времето си с разходки, катерене и натискане по пейките на плажната алея. След изтеклата информация беше повече от ясно, че любовта е във въздуха, и феновете им бързо ги нарекоха Периблум.

Въпреки това изпълнителката на Bon Appеtit и британският актьор признаха официално за любовните си отношения в края на май 2016 г. с обща снимка от филмовия фестивал в Кан. Сякаш медийното внимание не им беше достатъчно след това, та се наложи Блум да прави сензации както майка го е родила.

Няколко дни след разкритието им двойката потегли към Италия, където звездата от „Властелинът на пръстените“ подкара лодка чисто гол.

През март следващата година звездите сложиха окончателно край на връзката си. Новината бе потвърдена от говорителите им, чиито изявления гласяха: „Преди да тръгнат слухове и фалшиви твърдения, можем да потвърдим, че те се разделиха с уважение и обич помежду си”. Тогава се появиха спекулации, че Пери и Блум са се разделили, защото почти нямат време един за друг заради натоварените си графици.

След пауза от пет месеца време красавицата и британецът рестартираха любовните си отношения, поне на пръв поглед. Те бяха забелязани на концерт на хитмейкъра Ед Шийрън. „Те определено изглеждат все едно са се събрали. Цяла нощ се гушкаха. Тя беше седнала в скута му и често го целуваше“, издаде тогава очевидец пред сп. E! News. Официален коментар по темата така и не беше направен.

Двамата обаче посрещнаха заедно 2018 година в Япония, което отново даде повод на феновете им да се надяват за подновяване на връзката. След визитата си в Страната на изгряващото слънце Периблум потегли към Малдивите.

Чак през май стана ясно, че двамата наистина са се събрали. Това потвърди пред The Sun източник, близък до изпълнителката на Dark Horse и екранния Уил Търнър. „Кейти се опита да остави Орландо извън живота си, но не успя. Прекалено много е привързана към него. Този път двамата ще се постараят да се движат под радара на медиите, но определено са заедно“, заяви източникът.

Оттогава връзката им е по-дискретна, но миналия месец стана ясно, че двамата ще се разходят до олтара.

Блум падна на едно коляно пред любимата си навръх Свети Валентин. Това стана ясно от редица снимки в социалните мрежи. 34-годишната красавица публикува в Инстаграм снимка с годежния пръстен, който е във формата на цвете и с внушителен розов диамант. По-късно Блум сподели в профила си същата снимка.

Майката на изпълнителката - Мери Хъдсън, пък качи кадър на щастливата двойка, която позира пред оформена като сърце рамка за увивни растения, украсена с цветя, и добави надпис: "Вижте кой се сгоди на Свети Валентин".

Поп звездата изчака няколко дни и издаде пикантни подробности от годежа си. След романтичната им вечеря на празника певицата предположила, че ще отидат на изложба или театър. Актьорът обаче поръчал хеликоптер.

„Смешното е, че пихме шампанско в хеликоптера, а в джоба си той имаше любовна бележка и кутия с пръстен, която беше твърде голяма“, обясни в шоуто Jimmy Kimmel Live бъдещата булка. Планът бил бележката да я разсее от пръстена, но кутията с бижуто разкъсала джоба на Блум, той счупил бутилката с шампанското и така почти развалил момента. Той обаче успял да отправи предложението си във въздуха, пише в. "Монитор".

„След това кацнахме на един покрив. Там беше цялото ми семейство, както и всичките ми приятели“, разказа още развълнувана Пери.

Засега двойката не е избрала дата за сватбата, но се заговори, че бързат да се сдобият с наследници. Според близък на Кейти, цитиран от сп. People, тя „планира да забави кариерата си до края на годината, за да вдигнат сватба и да разширят семейството си възможно най-скоро“. "И двамата искат деца и това ще им е приоритет", допълва източникът.

Пери и Блум имат по един неуспешен брак зад гърба си. Певицата подписа развод с британския комик Ръсел Бранд, а актьорът беше женен за модела Миранда Кер и възпитава 8-годишен син с нея - Флин Кристофър.