На днешната дата, фолк певицата на музикална компания "Пайнер" и родна пловдивчанка - Татяна празнува рожден ден. Изненадите за рожденичката започнаха още в ранните часове на деня, които разкриват, че тя е една много обичана и щастлива жена. 

Нейният любим мъж, който тя към момента не разкрива, я изненада с голям букет от 101 бели рози, приказна украса от голям брой балони и торта с надпис "Само с теб", каквото е заглавието и на последното парче от репертоара на певицата.

За специалния повод Татяна бе избрала стилен тоалет от най-новата колекция на световноизвестен бранд, а феновете й в социалните мрежи станаха свидетели на този незабравим момент, благодарение на няколко видеа.

Те са направени във Варна, а красива морска гледка се разкрива от мястото, на което се намира. Преди по-малко от час, пловдивчанката сподели и видео, на което се е тагнала от Виена, където най-вероятно ще празнува. 

“Понякога думите просто ми се губят... Така е и днес! Благодаря на Господ, че съм жива и здрава, и имам всичко, за което се молех всеки ден! Думата е СЕМЕЙСТВО! Благодарна съм за всичко, което преживях дотук, за да имам всичко онова, което имам днес! Благодаря ти, любов! Все едно живота ми започна наново. Днес смело мога да заявя, че всичко, за което съм се молила и съм мечтала, се превръща в реалност." - написа изпълнителката към кадрите в личния си профил във Фейсбук.