Краят на една незабравима година наближава! Очертава се и звездно начало на новата 2020 година, а най-посещаваните заведения в Пловдив ще избухнат по-шумно от всякога в новогодишната нощ. 

Както се досещате, локациите на забавлението са разположени в най-голямата парти зона под тепетата и в страна - 5POINTS.

Популярни изпълнители ще се съберат на едно място, в една вечер, а всички посетители ще заплатят само един вход, на цена от 20 лева, и за трите заведения. 

Специален гост, в единствения по рода си Bushido Club, на 31 декември ще бъде фолк звездата Джена, която обещава една нощ изпълнена с много музика, настроение и забавление до сутринта. 

Добавяме голяма доза еуфория, любими хитове и рецептата за най-феноменалното парти е почти готова! 

Всички гости на Bushido Club могат да очакват и поредица от изненади в най-бляскавата нощ от година. Дните до 31 декември минават неусетно, затова побързайте да направите своята резервация на телефон 087 644 4999. 

Не пропускайте възможността да се пуснете по музикалната въртележка в W GardenBushido Club и Planeta Payner Club by Onyx  и да изживеете по неповторим начин новогодишната нощ. 

Емилия също ще се срещне със своите почитатели от града на седемте тепета, за да им пожелае ЧНГ, защото ще излезе на сцената на Planeta Payner Club by Onyx. Певицата обещава щуро празнично парти, за което ще се говори дълго време след това. 

Лайф купонът на 31 декември в W Garden тази година ще бъде в ръцете на Ицо Хазарта - един от най-известните хип-хоп изпълнители у нас.

Спонсорирана публикация.