Влюбен до уши е Венелин Кондаков, известен у нас като "коафьора на звездите". Той официално представи дамата на живота си и най сетне разкри пред последователите кой е откраднал сърцето му. В социалните мрежи талантливият фризьор публикува невероятни снимки от планинската си почивка, на която е заедно в компанията на половинката си, а днес сподели и кадър, на който двамата си раздават страстни целувки. Всъщност... интересното е, че двамата са заедно от почти година, но чак сега решават да обявят любовта си в медийното пространство. 

Екзотичната брюнетка се казва Христина и по националност е гъркиня, но говори перфектно български. Пред Trafficnews, Венелин Кондаков споделя, че за първи път я е видял във фитнес залата, което е странно за него, тъй като не обича да се взира в хората, но нея я забелязал от 20 метра разстояние. Той бил убеден, че непознатата красавица е българка, а първото нещо, в което се влюбил били... веждите й!

Много от близките му приятели често му споделяли, че смятат, че жената до него няма да е българка, а той вярвайки на думите им се надявал поне да знае перфектно нашия език. Така и станало ...

Пред нашата медия родният коафьор разказва още, че са му коствали доста усилия, докато излезе на вечеря с нея и я опознае отблизо. 

"Може би няколко месеца само излизахме на вечеря и за малко да изгубя всички шансове с нея, след като я поканих вкъщи. Понеже при повечето жени е обратното и навика е голямо нещо....Колкото повече я опознавам толкова повече се влюбвам! Възпитана е страхотно! Изградила си е ценностна система с приоритети в живота... ясна цел и много порядъчна. Въпреки че не е от хората, които си показват лесно чувствата и намеренията, тя създаде в мен спокойствието да и имам доверие... Запознах се със семейството и, които са страхотни хора и това за пореден път доказва колко е важно възпитанието вкъщи. За това какъв човек е мога да говоря без да спирам, но нека бъде по-напред във времето. А коя е тя всъщност... мисля, че много скоро ще разберат всички. Не искам да развалям изненадата!" - споделя откровено Венелин Кондаков. 

Няколко дни двойката се отдаде на пълен релакс в луксозен шалет край Баня, където си прекараха повече от незабравимо. Сред удоволствията, които предлага комплексът в алпийски стил са собствени къщички с басейн и градината, както и открит басейн, вана с гореща минерална вода и сауна.