Това е Филип Димитров, който е роден през 1998 в град Кюстендил. Негови снимки заляха медийното пространство, когато той смени пола си и известно време се подвизаваше в социалните мрежи под псевдонима Анджелина.

В тийнейджърските му години се заражда мечтата да бъде жена. Така, първо си пуска по-дълга коса, след това започва да се гримира и да облича женски дрехи.

На 18 години се подлага на 3 операции за смяна на пола, а по-късно хирурзи напълно отстраняват половия му член и му слагат бюст.

След като се превръща изцяло в жена, самочувствието му се вдига и той не спира да публикува провокативни снимки в личния си профил, някои, от които са полуголи.

В момента няма и помен от момчето Филип Димитров, а пластичните операции се множат всеки ден. Огромни устни, пищен бюст, екстеншъни и тонове грим са в основата на новия външен вид на кюстендилския герой.

Той толкова е полетял в небесата, че на последната му снимка се мъдри текст: "Всички помним онова време, когато моята цел и мечта бяха да бъда жена! Сега обаче жените мечтаят да бъдат мен!".

Въпреки че голяма част от фотосите му успяват да събират солиден брой лайкове, коментарите под тях не са особено цветущи.

По този повод, на последния си пост, Филип показва безцеремонно среден пръст, отправен към всички, които не го харесват.

На няколко пъти той публикува и колажи от ПРЕДИ и СЕГА: "В последно време, забелязвам, че хората споделят този колаж от снимка от миналото ми и от сега , за това реших и аз да я споделя , така да съм в крак с тенденцията. Искам само да знаете, че никога не ме е било срам от миналото ми, нито пък съм крила стари снимки! Свободни сте да ме наричате пластмасова, изрод, изкуствена, психопат и прочие, но не забравяйте, че зад всичко това се крие колко много се боите от това, че ви превъзхождам! Има за какво да се боите, така е, особено момичетата, които всячески се стараят да отлепят погледите на гаджетата си от мен, но спокойно вашите приятели не изкарват достатъчно, за да си ме позволят! Те не заслужават жена като мен, защото аз не съм просто жена, аз съм изкуство!!!" – написа Филип под единия от тях.

Вчера, в късните часове, 44-килограмовият младеж пусна и лайф видео, на което се опитваше да отговаря на въпроси на свои последователи, като през цялото време по лицето му дори за миг не се забеляза мимика или усмивка.

"Не работя, не уча, не правя нищо. Почивам си и мисля така да си остане!" – отсече той, като отговор на въпроса с какво се занимава и как се издържа.

Откровенията продължиха с: "Лично за мен финансовото положение е много важно и аз харесвам мъжа до мен да бъде мъж с възможности. Най-старото ми гадже е било на 52 години, но за мен възрастта не е от значение и дори и да е на 70 няма значение, стига да ме спечели с държание".