Нов и супер луксозен пиано бар дава заявка да се превърне в нощното бижу на град Пловдив. Става въпрос за "Buda's Piano Bar", който отвори врати съвсем скоро и е създаден за всички, които желаят да се забавляват и обичат хубавата музика.

Заведението приветства своите гости с пленяващия си чар и уникален дизайн, създаден с усет към детайлите и съвременни удобства.

Локализиран на бул. „Свобода“ 71, "Buda's Piano Bar" работи всеки петък и събота, като предлага идеалния силен финал на седмицата.

Нощното бижу е едно необикновено място под тепетата, съчетаващо вечерно развлечение и танци до изгрев слънце с голям избор от качествени питиета на достъпни цени. 

Акцентът в менюто пада върху богатия асортимент от интересни коктейли и превъзходни наргилета с висококачествени вкусове. 

Безспорно, обаче една от първите причини още тази седмица да посетите пиано бара е музиката на живо, изпълнена на професионално ниво от "Buda's band", подплътена с ултра професионално озвучаване и перфектна акустика. 

Музикантите, които гарантират добро настроение и незабравими спомени, са с богат репертоар и са свирили в едни от най-известните барове и клубове в страната. 

Поп, блус, арендби, както и вечните и модерни хитове от българската и световна сцена, "Buda's band" могат да пресъздадат всяко ваше мелодично желание. 

"Най-голямото удовлетворение за нас е пълният дансинг от усмивки" - споделят талантливите музиканти. 

От "Buda's Piano Bar" ще заложат и на тематични вечери, а в програмата ще бъдат включени имената на едни от най-известните български изпълнители. 

Изненадите започват със старта на месец ноември и още на 01.11. гост на заведението ще бъде соул дивата Белослава. На 08.11 под светлините на прожекторите ще излезе Дани Милев и бенд, а на 15.11 се очаква под тепетата да пристигне легендарната певица Тони Димитрова. 

"Buda's Piano Bar" е и идеалното място за частни и фирмени партита, рождени дни и семейни празненства. За пълно удобство, на разположение на всички посетители на заведението е и безплатен паркинг.

Телефон за резервации: 0884-007-007

Спонсорирана публикация.