С веселба и танци култовият ресторант Djanam Steak House в Пловдив ще посрещне новата 2023 година. Менюто за празничната нощ ще бъде богато и разнообразно, а настроението подплътено с музикална програма на живо.

Изпълнителите от оркестър „Цека Бенд” ще изпълнят популярни и хитови песни, с които несъмнено ще предизвикат множество наздравици и желание за танци. Към тях ще се включи и диджей, който ще изпълни всяко музикално желание на гостите.

Празничната обстановка, зашеметяващите ястия, богат асортимент от отбрани напитки, съчетани с много приятни изживявания, са едни от нещата, които правят дестинацията перфектна локация за очакваната нощ.

Към празничния куверт е включено и четиристепенно меню от вкусно приготвени ястия.

Освен отлично обслужване от висококвалифициран персонал, на разположение на всички посетители на заведението има и огромен безплатен паркингНай-актуалните нощни клубове са само на няколко метра от заведението, намиращо се в мегакомплекса 7POINTS.

Djanam Steak House Plovdiv е мястото, което превръща всяка вечеря в специална, а преживяването – в скъп спомен.

Ако искате да прекарате незабравима празнична нощ и да посрещнете новата година по най-добрия начин, побързайте да направите резервация на телефон:  0879 68 68 68.