Куп красиви момичета, които мечтаят за корона, се явиха на кастинга за конкурса „Мис България – Пловдив” 2019, провел се днес от 16:00 часа в Мегами клуб Пловдив.

Всички те бяха на възраст от 18 до 24 години и демонстрираха красота и чар пред комисията, с председател Деана Господинова, която е главен организатор на конкурса и регионален представител на модна агенция „ Визаж”

Тя се запозна отблизо с всяка от кандидатките и ще има нелеката задача да избере 14-те най-достойни претендентки за короната.

Всяка от тях ще бъде представена с кратко блиц интервю и снимков материал в отделни статии, които ще може да видите съвсем скоро.

„Момичетата, които ще стигнат до финала трябва да са максимално естествени, усмихнати, чаровни и с присъствие на сцената” – каза пред Trafficnews.bg Деана Господинова.

Тя сподели още, че на конкурса „Мис България – Пловдив”, всички кандидатки за титлата ще преминат през три тура – първи със спортно-елегантно облекло, втори с бански костюми и трети с официални рокли.

На кастигна беше и най-красивата пловдивчанка за 2017 година – очарователната Габриела Топалова. Ето какво разказа тя пред Trafficnews.bg:

- Как се чувстваш като носителка на титлата „Мис Пловдив”?

- Ами все още много емоционално! Идвайки насам дори разказвах на приятеля ми колко много се вълнувах, когато се явявах на конкурса и с какво желание чаках короната. Това беше наистина единствения конкурс, който исках толкова силно да спечеля. Беше ми тръпка, таях надежда за победата и го чаках с огромно нетърпение.

- Какво се случи след като спечели? Какво ти донесе короната?

- Даде ми много възможности и определено ми отвори много врати, както и много полезни връзки. След победата наистина ми се случиха много хубави неща, невероятни преживявания и голям брой запознанства.

 

- Какво мислиш за кандидатките, които се явиха днес?

- Успях да видя част от кандидатките и изглеждат много хубави момичета. Но все пак ми се иска да видя малко повече за тях, което ще се случи може би на репетициите, които ще се проведат преди финала на конкурса. Тогава ще дойда, за да видя как се справят те на сцената и дали ще покажат необходимите чар и харизма.

- Какво според теб трябва да притежава всяка една „Мис България – Пловдив”?

- Според мен всяка една жена и всеки един човек трябва да представя себе си по най-добрия начин и да не се опитва да подражава на някой друг, а  да показва най-доброто от това, което той самия притежава.

Прпомняме, че грандиозният финал на конкурса, когато ще бъде избрана новата „Мис България – Пловдив”, ще се проведе на 22 март от 22:00 часа, а домаким отново ще бъде Богинята на нощния живот в Пловдив – „Megami Club”.

Гост-изпълнители, които ще забавляват всички гости, по време на състезанието за изкусителки, ще бъдат момчетата от група „Ъпсурт”.

Ето и част от кандидатките, които се явиха на кастинга: