"Кралят на поп фолка" - Азис, се качва на сцената на актуалния Bushido Club този месец след двугодишно отсъствие от пловдивската сцена, за да направи един незабравим шоу спектакъл само както той умее. 

Денят 27 януари /четвъртък/ ще се помни дълго, заради участието на гласовития певец, който ще изпълни вечните си хитове, пеещи се до ден днешен от малки и големи.

„Хабиби”, „Ледена кралица”, „Сен Тропе”, „Мотел”, „Обичам те” и най-новия му дует с Галена „А+Г=ВНЛ” са само част от хитовите парчета, които ще звучат в любимото място на пловдивчани - Bushido Club, намиращ се в центъра на купона – комплекс 7 POINTS.

Азис не е гостувал под тепетата от две години, което прави интереса към дългоочакваното събитие огромен.

Превърнал се в истинска поп фолк легенда, Азис притежава титлата „Най-слушан български изпълнител в Youtube”, поради факта, че песните му са слушани над 1 милиард пъти в платформата.

В комплекс 7POINTS работи пунктът за антигенни тестове. Той e отворен всеки ден от 19:00 часа. Там бързо и лесно посетителите на 7POINTS, които нямат зелен сертификат, ще могат да направят антигенен тест и в рамките на кратък срок да получат резултатите си. В четвъртък, петък и събота клубът плаща тестовете за посетителите на Bushido Club.

Всички обекти в комплекса работят при спазване на наложените мерки и със 100% ваксиниран персонал.

Побързайте да направите вашата резервация на телефонен номер: 0876 444 999