Опашки се извиха пред Колодрума в Пловдив за събитието тази вечер - концертът "Планета на 18". Стотици пловдивчани и поп-фолк фенове от цялата страна заеха местата си преди концерта, а вълнуващите моменти с любимите изпълнители на музикална компания "Пайнер" вече започнаха.

Водещ е Иван Динев-Устата, а спектакълът стартира с един истински “Рожден ден” - новият хит на Ванката, който е кръщелник на певицата на народа Ивана. 

Песента, която му е подарък именно от певицата на народа, преди дни имаше премиера и се радва на голям интерес.

Най-интересното тепърва предстои, защото под светлините на прожекторите ще излязат много от най-популярните певици на музикалната компания като Деси Слава, Мария, Цветелина Янева, Анелия, Яница, Емануела, Роксана, Борис Дали и много други. 

За първи път пред голямата публика ще се представят и новите и млади звезди на "Пайнер", като особено силна ще бъде пловдивската група изпълнители. 

Таня Маринова, Галин, Тони Стораро, Дани Пирянкова, Ваня и диджей Дамян, Джордан, Радко Петков, Ивета Костова, Лидия, Десита, Диона, Емрах, Денис Теофиков, Малката, Ариа , Джулия и Кристиан са само част от имената, които само след малко ще се появят на голямата сцена. 

Тази година отново ще има пироефекти, много светлини и оригинални хореографии, създадени специално за случая. Изпълнителите също са се постарали да създадат ефектно шоу за своето представяне.

Не случайно и тази година Пловдив е градът, който музикалният гигант "Пайнер" за своя концерт, тъй като е известен фактът, че под тепетата са „едни от най-многобройните и запалени фенове на телевизията”.

След концерта ще има и афтър парти, а мястото е Planeta Payner Club by Onyx в мегакомплекса 5 POINTS, където най-големите купонджий ще имат възможността да се забавляват до малките часове на вечерта.