Популярната пловдивска двойка певицата Калина и Иван Де Ла Пена кръстиха своя първороден син навръх първия му рожден ден. Специалният двоен празник на малкия Алексей щастливите родители отбелязаха на 22 август. 

Събитието се състоя в храм “Свети Николай Мирликийски Чудотворец” в Пловдив, а за кръстник младото семейство избра своя близък приятел Ивайло Димитров, който от този ден нататък, според вярванията, ще играе ролята на ангел-пазител на своя кръщелник.

Сред гостите на празничния ден бе и дуетната половинка на Калина, Невена, която ориса Алексей със здраве, сила и любов и му пожела да се усмихва и да радва мама и тате всеки ден. 

Певицата бе подготвила и ценен дар, който да остане скъп спомен от този ден за цялото семейство - така популярната "Приказка в рамка", красиво декорирана от сръчни дизайнери. 

Всички присъстващи също дадоха своята благословия и затрупаха сладкото дете с множество подаръци. 

След официалната част, тържеството се пренесе в популярен ресторант в града под тепетата, където за рожденика имаше красива декорация от цветни балони и приказна дизайнерска торта, вдъхновена от детското филмче "Цар Лъв", каквато е и зодията на Алексей. 

Малкото християнче събра погледите със слънчевата си усмивка, а майка му Калина със стилната си визия - дълъг гащеризон в бежов цвят, сандали на ток и коса, прибрана на ниска опашка. Таткото Иван, който в момента е сред популярните барбери под тепетата и има собствено студио в Кючука, пък се спря на спортно-елегантна визия - бяла тениска и светли дънки.

Междувременно, изпълнителката на музикална компания “Пайнер“ Калина и Невена работят по нови музикални проекти. Наскоро дуетът представи авторската си песен “Нека празнуваме“, с която поздравиха почитателите на фолклора и повдигнаха духа на всички българи у нас и по света. 

Пловдивчанки избраха вълшебно място за клипа към новата си песенКалина и Невена приковават вниманието с уникални дизайнерски рокли