Настъпи новата 2020 година! Настана време за равносметка с надежда за ново начало, по хубави дни и сбъднати мечти. 31 декември срещу 1 януари бе нощта, в която всеки от нас посрещна подобаващо новото десетилетие, с чаша шампанско в ръка и усмивка на уста. 

Известните българи също празнуваха и споделиха в социалните мрежи своята равносметка за 2019-а, както и какво си пожелават за новата 2020-а година. 

Голяма част от тях съчетаха празненството с работните си ангажименти, но въпреки това бяха обградени от любими хора и множество почитатели. Едни прекараха новогодишната нощ облечени в луксозни тоалети, а други сложиха летните дрехи, тъй като избраха слънчеви и екзотични дестинации. 

Николета Лозанова и Ники Михайлов

„Когато осъзнах, че равносметката ми на края на всеки ден от всички 365, зависи само и единствено от мен, тогава начертах за себе си перфектния живот и го живея пълноценно! Взимам в моята 2020 всичко градивно и оставям в 2019 "приятелки", които "съществуват" от клюки за мен. Намерете си друга "храна", защото ще ви стана горчива! Добре дошла моя съвършена 2020-та!“ – написа в типичния за нея стил 32-годишната плеймейтка. 

Новата година тя прекара в компанията на своя любим Ники Михайлов. Двамата все още се намират в екзотичен Виетнам, откъдето непрестанно споделят горещи фотоси. 

Камелия

Огън момичето на поп-фолка Камелия, пък каза добре дошла на новата 2020 година от вкъщи. Тя предпочете домашната обстановка и компанията на любимия мъж - Цветин, с когото отпразнуваха и своята годишнина. 

"Честита Нова 2020! Бъдете здрави, наздраве! Честита годишнина на приключението, Любов! Обичам те!!!" - гласеше новогодишното послание на горещата блондинка. 

Алисия

Алисия се снима пред богато украсена празнична елха и си пожела: „Щастливка съм, че имам всичко, за което съм мечтала, пожелавам си само да го задържа и през новата 2020 година!“. 

Красивата певица отново събуди възхищение със стайлинга си - карирана пола с висока талия, широк колан, черен топ и високи чизми. 

Ден по-късно замина за зимния курорт Банско, където се отдаде на ски приключение и чуден снежен пейзаж. 

Галена

"Мама Ураган" - Галена изпрати 2019 година с традиционно участие в Арбанаси, където пя в Атракцион "Калоянова крепост" - собственост на съпруга й Галин Атанасов. Всяка година на 31 декември тя е специален гост на комплекса и радва гостите с богата музикална програма и кръшни танци. 

Галена сподели снимка пред голяма елха и написа: "Нова година е! Нарочно пропуснах равносметките вчера, защото не искам да гледам назад. Просто искам да Ви благодаря за поредната страхотна година, в която бяхме заедно! Искам да използвам това символично ново начало, за да Ви пожелая да имате енергията и подкрепата на хората, които обичате, за да преследвате нещата, които карат сърцата Ви да се усмихват! Бъдете добри един към друг, раздавайте любовта си и нека дните Ви са споделени с любими хора и изпълнени със смисъл! Нека 2020 донесе благоденствие на всички ни, а за да я започнете красиво, съм Ви подготвила една малка изненада! Нямам търпение за всичките ми срещи с Вас и през тази година! Обичам ви, бъдете честити!".

На стори публикува и снимки с половинката си, както и с бизнесмена Петко Димитров и съпругата му Яна. Звездата на "Пайнер" блесна в два атрактивни тоалета - един обсипан със златни нишки и друг бял на цвят с интересно деколте. 

Глория

Примата на фолк музиката Глория, пък стана част от богатата новогодишна програма на 5-звезден бургаски хотел, където бе специален гост в новогодишната нощ. Тя беше заедно с голяма компания, а неотлъчно до нея беше й мъжът, успял да открадне сърцето й - пловдивският бизнесмен Йордан Джермански.

Глория публикува няколко снимки с него, на които изглежда видимо щастлива, както й други, на които позира с празничния си тоалет - невероятна дълга черна рокля. 

Дъщеря й Симона Загорова също посрещна блестящо празничната вечер. Тя също бе на участие и се спря на визия в сребристо - къса рокля и обувки в същия нюанс. 

Цветелина Янева

Цветелина Янева изглеждаше като истинска кралица на 31 декември. Изпълнителката събра погледите с дълга, огнено-червена рокля и пожела "Щастливо посрещане на Новата Година! И нека 2020 г. бъде по-добра и благословена за всички".

Певицата Деси Слава пък реши да отбележи настъпването на новата година със снимка от втория рожден ден на малкия си син Борис, на която щастливо позира с двете си момчета - Майки и Борис.

Нейната колежка Преслава, пък публикува новогодишно пожелание със снимка, на която е с приятеля си и баща на детето ѝ - Павел. Двамата са в "Риу Правец Голф и Спа Резорт". Преслава се спря на къса рокля, обсипана в кристали и не свали усмивката от лицето си. 

Там празнуваха още фолклорният изпълнител Николай Славеев и неговия бенд, както и бг изпълнителят Миро, които бяха част от музикалната програма. 

Азис 

Кралят на поп-фолка Азис не пожела да разкрие къде е посрещнал Новата година, но зарадва почитателите си с колоритна снимка. Той позира пред обектива с чаша вино в ръка и с атрактивно облекло - риза обшита с множество огледални пайети, черен панталон и стилно сако. 

Джена

Друга популярна изпълнителка на "Пайнер" - Джена, посрещна новата 2020-а година заедно с пловдивчани. Тя бе гост-изпълнител в популярната дискотека "Bushido Club", а на сцената се появи облечена в атрактивна рокля от тюл, дело на пловдивската дизайнерка Николета Радукова. 

Фики

Синът на Тони Стораро Фики отбеляза голямата нощ заедно със своята съпруга и сина си. "Нека 2020-та година бъде вашата година, най-добрата ви и неповторима, да сътворите много чудеса и да имате от всичко желано!" - гласеше неговото пожелание.

По неповторим начин фолк звездата Мария посрещна Новата 2020-а година. Певицата имаше общо участие с Константин, а десетките гости се забавляваха с най-големите хитове на двамата до ранни зори.

Изпълнителката на „Пайнер“ изпрати една много успешна година и си пожела още много успехи през 2020-а.

Тита

Популярната поп певица написа "2019 - изпращам те с усмивка, благодаря ти! 2020 - очаквам те с нетърпение. Най-доброто предстои." Красивата блондинка публикува и прекрасна снимка, заснета на розов фон. 

Антония Петрова-Батинкова

Дубай са посрещнали Нова година Антония Петрова-Батинкова и нейното семейство. До щастливия кадър, който са споделили в социалната мрежа, Мис България 2009 е написала:

"Светли празници, приятели! Бъдете здрави и благословени! Бъдете благодарни, добри и мили, с тези които ви обичат и дават всичко за вас! Бъдете усмихнати и позитивни! Нека е светло в душите и сърцата ни! Бъдете благородни и ценете и обичайте важните за вас хора! Семейството е всичко!"

Нора Недкова

Скандалната Мис Плеймейт Нора Недкова, пък сподели снимка, на която отпива от чаша с шампанско и пожела "Години наред очакваме животът ни да се промени. Но той очаква същото от нас! Благополучна година." Сексапилната блондинка позира с красива блестяща рокля на дизайнера Карам Дая. 

Моника Валериева

Друга скандална личност - Моника Валериева, пък каза добре дошла на 2020-а година с... ксанакс в уста. Хапчето тя споделя, че приема всеки ден и не го крие, тъй като то и помага в борбата срещу паник атаките. Пред камерата тя застана с черна рокля, покрита с пера и сподели "2019-а почти приключи и всичко, което искам да кажа е, "Какво подяволите беше това??"

Велина Узунова

Моделът Велина Узунова отлетя за далечен Тайланд. Тя е там заедно с половинката си и компания приятели, с които посрещнаха подобаващо новата година и същевременно се радват на редица екзотични приключения. И този път Велина накара всички да се обръщат след нея с избора си на новогодишен тоалет. 

Пенелопе

Петя Стоянова, по-известна като Пенелопе, също реши да приветства първите часове на 2020-а далеч от България. Красивата брюнетка замина за Брюксел, а пред обектива застана с рокля, дело на дизайнера Стоян Радичев. 

Натали Трифонова 

Чаровната синоптичка Натали Трифонова посрещна новата година в италиански ресторант в центъра на София. Тя избра стилна рокля в цвят розово злато.

Джулия и Кристиан Кирилов изпратиха старата година и посрещнаха Новата 2020 с откровение, което трогна феновете им в социалната мрежа.

„Изпращаме 2019 година с много благодарност за всички изпълнени желания и прекрасни събития, които имахме щастието да ни се случат! Лично за нас двамата, тя ще остане уникална и незабравима! Посрещаме новото десетилетие с нови сили и още много цели. С надежда желаем за всички ни, новата #2020 година да бъде добра, щастлива и благосклонна! Утре е първият празен лист на книгата от 365 страници. Напишете я красиво“ – споделиха те пред почитателите си.