Пример за истинско звездно приятелство показаха две изключително обичани и пъстри личности от световния шоубизнес – актрисата Дженифър Анистън и музикалният идол Селена Гомес.

Преди дни двете чаровни дами гостуваха на ток-шоуто „Шоуто на Елън Дедженеръс“, където разкриха повече за отношенията си. Звездата от сериала "Приятели" влезе в ролята на интервюиращ, при което двете доста се позабавляваха. От участието в предаването става ясно, че Селена и Дженифър са се срещнали за пръв път.. в тоалетната.

Още от дете Гомес се е възхищавала на Анистън и я е приемала като свой модел на подражание. След години е поканена на събитие на Vanity Fair, носи черна рокля, компания й прави майка й, а почти никой не знае коя е, пише lifestyle.bg. Тогава Селена и Дженифър не си разменят и дума, но близкият контакт с дамата, която боготвори, е като сбъдната мечта за младата певица.

С времето и срещите им на различни събития, двете успяват да изградят силна връзка. Любимото им занимание е да си ходят на гости и да хапват пица. И въпреки че Джен може да е майка на Селена, двете са намерили общ език и винаги, когато са заедно, си прекарват страхотно.

Снимки: Twitter, Vogue, Runway, GettyImages