След брони дни честваме един от най-красивите празници през годината - Международният ден на жената - 8 март. Именно затова, гръцкият ресторант "Elea" в Пловдив, разположен в мегакомплекса 5POINTS, ще зарадва дамите със специално селектирано четири степенно меню в духа на празника.

За удобството на всички гости, празничната вечер ще се състои на 7 март, когато честваме Тодоровден, а щом стрелките ударят 00:00 часа всички представителки на нежната половина ще имат възможността да вдигнат звънка наздравица за старт на осмомартенския купон. 

Ресторант "Elea" ще посрещне дамите със специален празничен куверт! Той ще включва Зелена салата с авокадо и скариди на скара, с аромат на лайм и дресинг от папая. 

Предястието ще бъде Солен Милфей с мус от френски сирена, мариновани гъби и шамфъстък, а основните ястия ще бъдат две, като всеки клиенти ще може да избира между:

- Филе от лаврак с мус от сладки картофи със сос Холандез с черен чесън;
- Свинско бон филе с чатни от ананас и кускус по марокански;

Сладкото изкушение за финал на вечерта ще бъде вкусна торта "Червено кадифе", а в специалното меню ще бъде включена и бутилка клас вино 0,375мл.

Цената на куверта е 70 лв. Очаква ви една вечер, пълна със забавления, емоции, усмивки и най-доброто от гръцката музика. 

Телефон за резервации: 0885-544-051

Ресторант "Elea" е локализиран в мегакомплекса 5points.bg, който събира на едно място няколко топ заведения и за отрицателно време се превърна в най-горещата точка за нощни приключения под тепетата. "Elea" е вашето място независимо дали e празник или делничен ден! Ако имате бизнес среща или просто почивен ден и търсите изискано и спокойно място за вас и вашето семейство, тук ще можете да похапнете нещо вкусно и да изпиете хубава чаша вино.

Работното време на гръцкия ресторант е от 10:00 часа до 01:00 часа, а ако искате вашата нощ да продължи подобаващо, не пропускайте да посетите клубовете Bushido Club, W Garden или Planeta Payner Club by Onyx.

Спонсорирана публикация.