Известният пловдивски фотограф Мирослав Чобанов стана горд баща на момченце. С първородна рожба го дари неговата съпруга Юлка Чобанова, с която вдигнаха тежка сватба през месец февруари. 

Бебето проплака снощи вечер, а за благата вест съобщи самия Мирослав с публикация в личния си профил: "Снощи на 14.05 в 20:20 ч. моята съпруга Юлка Чобанова ме направи най-щастливия човек на света и най-гордия баща !!! Роди ми се син !!! Момента е неописуем ,момент в който осъзнаваш че семейството е най- важно ! Обичам Ви Юл".

Родителите все още не издават какво ще бъде името на новороденото, но подобно на сватбата им, най-вероятно ще бъде кръстено, съобразно българските традиции. 

Освен, че е сред популярните фотографи под тепетата, съвсем наскоро талантливият Миро откри и свое собствено студио в град Хасково, откъдето е неговата избраница. 

Младото семейство често позира пред обектива и радва своите роднини и приятели с прекрасни професионални снимки. 

Миро и Юлка се врекоха във вечна вярност в началото на 2019-та година, а церемонията се проведе в град Хасково. Свидетели  на любовта на младоженците бяха Юлия Куцова, която е дългогодишна приятелка на булката и Бисер Хаджиев.

Известен пловдивски фотограф вдигна тежка сватба СНИМКИСватбеното тържество на Мирослав и Юлка се състоя в ресторанта на известен хотел в Хасково

Припомняме, че предложението на брак на Мирослав към Юлка също бе изключително емоционално и се случи през юли месец 2018 година по време на друго изключително важно за него събитие - сватбата на сестра му.

Мирослав Чобанов е завършил Техническия университет. Основното му хоби е фотографията, като се занимава с него от 4 години. Юлка, пък работи като инспектор в пожарната и независимо от професията й, Мирослав успя да запали неугасим пожар в нейното сърце.