Галена за пореден път успя да изненада своите фенове! За всички е ясно, че инстаграм профилът и е като слайдващ урок по стил, а тоалетите й - винаги цветни, екстравагантни и на водещи световни марки. 

Този път обаче, погледът на потребителите в социалните мрежи привлече фотос, на който певицата е заложила на традиционна българска носия.

Любимката на меломаните избра да облече фолклорен костюм по време на едно от участията си в заведението на своя съпруг -"Атракцион Калоянова крепост" в Арбанаси. 

Mодната колаборация се случи по повод празника Трифон Зарезан, но Галена така и не качи кадри с националния костюм в личния си профил. Те обаче бяха публикувани в няколко фен страници на певицата в Инстаграм. 

Звездата на Пайнер носи традиционна риза, престилка и пафти. Косата и е вързана на плитка, а акцентът пада върху летна с пендари, поставена около главата й. 

Галена поздрави всички гости с изпълнения на хубави народни песни по случай празника на виното, а след това смени носията със секси рокля и изпя своите най-големи хитове за всички гости. 

Всъщност, не е тайна, че звездата на Пайнер се справя много добре с изпълнението на фолклорни мелодии и има видеоверсии към няколко от тях. Сред тях е песента "Тежка сватба", съвместно с колегата й Борис Дали, която се превърна в истински хит. 

Галена дори даде обещание да издаде цял фолклорен албум, а почитателите й го очакват с нетърпение.